Home > Fără categorie > Carmen Bruma, in bratele lui Gerard Butler

Carmen Bruma, in bratele lui Gerard Butler

Cannes-ul a vazut in acest weekend cat de frumoase sunt femeile din Romania. Carmen Bruma, Anca Rusu, Andreea Berecleanu sau Madalina Ghenea s-au aflat la un eveniment de caritate, alaturi de nume mari de la Hollywood, precum Gerard Butler, Sean Penn, Gerard Butler, Giorgio Armani, Jean Paul Gaultier, Chris Rock, Ewan McGregor sau Puff Daddy.

La invitatia Madalinei Ghenea, vedetele Antenei Alessandra Stoicescu, Teodora Burz, Andreea Berecleanu, Anca Rusu, Carmen Bruma, Oreste si Mircea Badea au participat, la Cannes, la un eveniment de caritate organizat de fundatia “Haitian Relief Organisation” a lui Sean Penn.

Iata ce declara Mircea Badea pe site-ul lui. “Madalina Ghenea ne-a invitat la Cannes la un eveniment caritabil. Scopul oricarui eveniment caritabil fiind strangerea de fonduri, participarea este contra cost (fac aceasta precizare pentru nedetinatorii de circumvolutiuni din “presa”). Am format imediat o gasca de mare exceptie, in ordinea numerelor de pe tricou: Madalina Ghenea, Sandra Stoicescu, Teodora Burz (Damat), Andreea Berecleanu, Anca Rusu, Carmen Bruma, Oreste si subsemnatul.

Dintre omologii  de la Hollywood 🙂 i-am remarcat pe urmatorii: Sean Penn, Gerard Butler, Giorgio Armani, Chris Rock, Ewan McGregor, Ben Stiller, Puff Daddy, Jean Paul Gaultier, Petra Nemcova (si ea organizatoare), Paul Haggis (scenarist cu doua Oscaruri, tot organizator), David Schwimmer (serialul Friends), Lyle Lovett si multi altii pe care nu-i mai enumar dar pe care ii puteti recunoaste in imagini.

Scopul evenimentului a fost atins, s-au strans sume fabuloase care vor avea o intrebuintare corecta pentru sprijinirea unor milioane de oameni aflati intr-o situatie crancena. La licitatia din finalul evenimentului s-a atins de multe ori suma de 200.000 de euro pentru diferite obiecte si servicii.  Din pacate n-am adjudecat niciunul”, declara Mircea Badea pe mircea-badea.ro. Cert este ca echipa Romaniei, in special doamnelor, au facut impresie grozava printre celebritatile de la Hollywood.


Loading...

Comenteaza acest articol

Carmen Bruma, in bratele lui Gerard Butler

by   1 min
0