Home > Lifestyle > Dan Puric, DECLARAŢII INCREDIBILE despre Bianca şi Victor Slav

Dan Puric, DECLARAŢII INCREDIBILE despre Bianca şi Victor Slav

Actorul Dan Puric a surprins pe multă lume cu declaraţiile sale legate de personajele mondene din România. El a făcut o paralelă între “VIP-urile” din ziua de azi si cele din perioada interbelică.
“I-am văzut pe tinerii care se ocupă de showbiz, fac o viaţă mondenă. În perioada interbelică era foarte frumoasă viaţa mondenă, numai că erau alte femei. Ies la suprafaţă fete fără lume interioară. Se cultivă aroganţa. Poţi să cultivi o femeie inteligentă, cred că este şi un program de degradare în showbizul românesc.
O fată tânără nu mai are model. La noi nu apare mama, fata cinstită, femeia cu lumea ei. Nu e Bianca de vină. Sunt doi tineri care s-au căsătorit şi au probleme. Eu privesc cu un soi de spaimă chestia asta. E un cuplu, ce te bagi cu televiziunea în viaţa lor? Nu e ştire naţională, în ştirea asta se fură. Dacă ei vor asta, atunci i-a atins degradarea. Nu ar trebui să mai discutăm asta că îi încurajăm, îi compătimim, ei nu mai au viaţa interioară”, a povestit Dan Puric la emisiunea “Draga mea prietenă”, conform wowbiz.ro.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
De Ziua Nationala a Romaniei, DAN PURIC portretizeaza „sufletul romanesc”

Loading...

Comenteaza acest articol

Dan Puric, DECLARAŢII INCREDIBILE despre Bianca şi Victor Slav

by   1 min
0