Home > Lifestyle > Dan Puric, DECLARAŢII INCREDIBILE despre Bianca şi Victor Slav

Dan Puric, DECLARAŢII INCREDIBILE despre Bianca şi Victor Slav

Actorul Dan Puric a surprins pe multă lume cu declaraţiile sale legate de personajele mondene din România. El a făcut o paralelă între “VIP-urile” din ziua de azi si cele din perioada interbelică.
“I-am văzut pe tinerii care se ocupă de showbiz, fac o viaţă mondenă. În perioada interbelică era foarte frumoasă viaţa mondenă, numai că erau alte femei. Ies la suprafaţă fete fără lume interioară. Se cultivă aroganţa. Poţi să cultivi o femeie inteligentă, cred că este şi un program de degradare în showbizul românesc.
O fată tânără nu mai are model. La noi nu apare mama, fata cinstită, femeia cu lumea ei. Nu e Bianca de vină. Sunt doi tineri care s-au căsătorit şi au probleme. Eu privesc cu un soi de spaimă chestia asta. E un cuplu, ce te bagi cu televiziunea în viaţa lor? Nu e ştire naţională, în ştirea asta se fură. Dacă ei vor asta, atunci i-a atins degradarea. Nu ar trebui să mai discutăm asta că îi încurajăm, îi compătimim, ei nu mai au viaţa interioară”, a povestit Dan Puric la emisiunea “Draga mea prietenă”, conform wowbiz.ro.

Articole asemanatoare
Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi
N-ai să crezi cum arată acum iubitul Biancăi Drăgușanu
bianca dragusanu
Cum arată nepotul de 15 ani al Biancăi Drăgușanu
bianca-dragusanu-alex bodi
Cine ar putea fi rivala Biancăi Drăgușanu după divorț
Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi fosti soti
Bianca Drăgușanu e din nou singură! Ce mesaj a postat proaspăta divorțată de Alex Bodi

Comenteaza acest articol

Dan Puric, DECLARAŢII INCREDIBILE despre Bianca şi Victor Slav

by   1 min
0