Home > Lifestyle > Dana Marijuana, la un pas sa isi omoare copilul! “Am scapat-o in cap pe asta mica! O sa o tin legata!”

Dana Marijuana, la un pas sa isi omoare copilul! “Am scapat-o in cap pe asta mica! O sa o tin legata!”

Clipe de cosmar pentru Dana Marijuana si sotul ei, Sebastian. Cei doi au fost neatenti si au lasat-o pe fiica lor nesupravegheata, iar micuta a cazut si s-a lovit la cap.

Norocul lor a fost ca incidentul s-a petrecut in dormitor, iar micuta a cazut din pat, de la distanta mica. Medicii au spus ca este in afara oricarui pericol. “A fost o secunda de neatentie si era sa o patim. Am pus-o pe pat, intre perne, dar ea s-a miscat si a cazut si s-a lovit la cap. Ne-am alarmat, am vazut ca s-a lovit la cap si avea o umflatura. Am crezut ca se retrage, dar n-a fost asa. Dupa trei zile am mers la doctor. Medicii ne-au certat ca n-am venit de prima data, dar e bine ca s-a rezolvat. Acum nu o mai las nesupravegheata. O tin legata, pun grilajul la patut.”, a spus Dana Marijuana.

marijuana 1

Si sotul ei, Sebi, a spus ca va gasi o solutie pentru a-si tine fiica in siguranta. “Gata, ii iau o casca dintr-aia sa ii pun in cap. Chivu o fac pe asta mica”, a spus el.

Articole asemanatoare
Lucrare de artă Banksy găsită pe un garaj din Țara Galilor, vândută pentru o cifră cu șase zerouri
bătaia
Medicii au emis noi avertismente cu privire la bătaia copilului pentru prima dată în 20 de ani
Canada devine a doua țară care legalizează marijuana în scopuri recreaționale
Charlize Theron
Charlize Theron fumează marijuana cu mama ei. Actrița a explicat motivul!

Comenteaza acest articol

Dana Marijuana, la un pas sa isi omoare copilul! “Am scapat-o in cap pe asta mica! O sa o tin legata!”

by   1 min
0