Home > Lifestyle > Dana Marijuana, la un pas sa isi omoare copilul! “Am scapat-o in cap pe asta mica! O sa o tin legata!”

Dana Marijuana, la un pas sa isi omoare copilul! “Am scapat-o in cap pe asta mica! O sa o tin legata!”

Clipe de cosmar pentru Dana Marijuana si sotul ei, Sebastian. Cei doi au fost neatenti si au lasat-o pe fiica lor nesupravegheata, iar micuta a cazut si s-a lovit la cap.

Norocul lor a fost ca incidentul s-a petrecut in dormitor, iar micuta a cazut din pat, de la distanta mica. Medicii au spus ca este in afara oricarui pericol. “A fost o secunda de neatentie si era sa o patim. Am pus-o pe pat, intre perne, dar ea s-a miscat si a cazut si s-a lovit la cap. Ne-am alarmat, am vazut ca s-a lovit la cap si avea o umflatura. Am crezut ca se retrage, dar n-a fost asa. Dupa trei zile am mers la doctor. Medicii ne-au certat ca n-am venit de prima data, dar e bine ca s-a rezolvat. Acum nu o mai las nesupravegheata. O tin legata, pun grilajul la patut.”, a spus Dana Marijuana.

marijuana 1

Si sotul ei, Sebi, a spus ca va gasi o solutie pentru a-si tine fiica in siguranta. “Gata, ii iau o casca dintr-aia sa ii pun in cap. Chivu o fac pe asta mica”, a spus el.

Articole asemanatoare
avocado
Aurul verde! De ce avocado a devenit mai profitabil decât marijuana?
copil
Vrei să crești un copil puternic din punct de vedere mental? Încetează acum să mai faci aceste 5 lucruri
Lucrare de artă Banksy găsită pe un garaj din Țara Galilor, vândută pentru o cifră cu șase zerouri
bătaia
Medicii au emis noi avertismente cu privire la bătaia copilului pentru prima dată în 20 de ani

Comenteaza acest articol

Dana Marijuana, la un pas sa isi omoare copilul! “Am scapat-o in cap pe asta mica! O sa o tin legata!”

by   1 min
0