Home > Agenda > stiri > Daniel Radcliffe: “Nu sunt gay”

Daniel Radcliffe: “Nu sunt gay”

Orientarea sexuală a tânărului interpret al lui Harry Potter a constituit un aprig subiect de bârfă în ultimul timp. Pentru a spulbera orice urmă de îndoială, Daniel Radcliffe a declarat pentru MTV că nu este gay.

În vârstă de doar 20 de ani, actorul a explicat: " Dacă oamenii vor să spună asta despre mine, pot să o facă. Dar nu sunt gay. Sunt heterosexual. Cel mai mult mi-a plăcut replica unui tip scrisă pe internet, care era convins că sunt gay pentru am față de gay. Ciudat", s-a destăinuit Daniel.

Åži chiar dacă a dezmințit zvonurile conform cărora ar fi gay, Radcliffe a donat de curând o sumă generoasă unei organizații caritabile care luptă împotriva intoleranței la adresa homesexualilor, lesbienelor și bisexualilor. În plus, actorul a povestit că a crescut înconjurat de homosexuali și a pozat fără nicio problemă în revista gay "Attitude".

Articole asemanatoare
J.K. Rowling
J.K. Rowling a donat 15,3 mil. £ unui centru care sprijină cercetarea sclerozei multiple
JK Rowling își acuză fosta asistentă de hoție cu bani pentru cosmetice și pisici
Celebritati nascute pe 23 iulie!
Celebritati nascute pe 21 martie!

2 Responses

  1. irina

    E gay mai mult ca sigur!Cum s-a lasat sarutat atat de mult timp de barbatul ala gras?Si mai ales ca a crescut cu gay,e mai concludent!Recunoaste mai ca nu e o crima!E viata ta si o traiesti asa cum consider!

    1. Alexandra

      Eu cred ca nu este gay deloc! Tu nu ai mai vazut fete sarutandu-se cu fete si sa nu fie pe invers? Eu uite ca da…Nu cred ca Daniel e gay!

Comenteaza acest articol

Daniel Radcliffe: “Nu sunt gay”

by realitatea   1 min
2