Tabu
Image default
lifestyle

Dăruieşte frumuseţe cu Dove!

Dove crede că fiecare femeie are dreptul la frumusețe și fericire. La acest final de an, îți oferă ocazia să te răsfeți și să dăruiești frumusețe celor dragi cu pachetele-cadou speciale.

Tehnologiile inovatoare din produsele Dove îți vor hrăni pielea în profunzime, lăsând-o catifelată și mătăsoasă și îţi vor lăsa părul curat și îngrijit, pentru ca tu să te bucuri de răsfățul suprem.

Alege seturile cadou Dove cu produsele preferate, pentru EA sau pentru EL, și descoperă fericirea adevărată!

Bucură-te de frumusețea naturală a pielii cu seturile Dove Beauty Collection, Dove Extra Care Collection sau Dove Beauty Collection!

Poți avea o piele sănătoasă, catifelată, dar și un păr mai puternic și mai străluctor, în fiecare zi, alegând setul cadou Dove Beauty Collection. Acesta include: gelul de dus nutritiv Dove Deeply Nourishing, deodorantul antiperspirant spray Dove Original, dar și șamponul Dove Intense Repair

Dacă dorești să-i oferi partenerului tău un kit complet de îngrijre, optează pentru setul  Dove Men+Care Clean Comfort și Clear. Setul include gel de dus și deodorant antiperspirant spray Dove Men+care Clean Comfort, șamponul CLEAR Cool Sport Menthol și o geantă cadou.

ARTICOLE SIMILARE

Demi Moore a dansat lasciv cu Snoop Dogg și Ashton Kutcher VEZI VIDEO

realitatea

NICOLETA LUCIU in pragul divortului! FOTO cu amanta sotului!

Povestea lui Aimee Mullins, singurul model fără picioare din lume!

realitatea

NEVASTA Playboy (26) si-a luat bataita de la tataie Hefner (87)! FOTO!

Flight si Denzel Washington in format DVD si Blu-ray™

Rivala din India pentru IULIA VANTUR – FOTO

Scrie un comentariu