Tabu
Image default
FASHION

De ce rochii?

Ok! Deci hai să vorbim de feminitate un pic. Nuuuuu, nu în termenii pe care îi auzim toată ziua. Aș vrea să îți vorbesc despre feminitatea care mă „face” pe mine. Aaaaasta e interesantă! Asta mă atrage și pentru asta fac rochii. Te-am prins? Ești atentă? Fii atentă, fii atentă: trebuie să fii vulnerabilă.

Cel puțin să pari vulnerabilă, să ai atât de multă încredere încât să nu-ți fie teamă să fii fragilă, sensibilă și ostentativ Asexi! Nonsexi, nesexi… Åžtii la ce fel de sexi mă refer, nu? Sexy TV. Asta este feminitatea în care cred eu. Este ceea ce noi, bărbații nu putem avea. N-ai ne­voie să fii remarcată din primul moment, n-ai nevoie să „sari în ochi”, n-ai nevoie să „prinzi” la publicul larg. Înțelegi că e unic ce ai tu, du-te pe asta. Iar rochia o dau eu.

Do we have a deal? Hai acum să vorbim despre rochia asta. Nu este mulată, nu este „sclipicioasă”, nu are un decolteu curajos, nu are tot spatele gol, nu e transparentă neglijé, nu e furou, nu e corset, e rochie! E armonios proporționată pe tine, e mătase, subliniază formele… narativ. Recunosc, se și mulează, dar pe personalitate. Åži atât! Nu vei fi observată din prima, dar te asigur că vei sfârși în centrul atenției. Discret, subtil și delicat imaginea ta, personalitatea ta se revelă.

Ăsta-i tot farmecul. Iar eu, personal, la asta visez. Femeia cu mentalitatea asta, sigur consumă design vestimentar autentic, la fel și design interior, la fel și arhitectură. Trebuie să fii informată, să te ferești de trenduri, dacă ceva e prea popular, evită-l! Åži vintage cu măsură. Dacă vrem design contemporan, aici trebuie să stăm!

ARTICOLE SIMILARE

Frida Gustavsson, boema la Paris in campania Vagabond

realitatea

Making of Tabu de decembrie

realitatea

EDEN PARK la Bucuresti / Uite cum s-a imbracat GIULIA la eveniment!

Meghan poartă întotdeauna haine șifonate iar experții au găsit repede explicația

Andreea Damian

Mariacarla Boscorno pe coperta MUSE, the Italian issue

realitatea

Anna Dello Russo a purtat ieri o ținută din colecția lui Kanye West

realitatea

Scrie un comentariu