Tabu
Image default
lifestyle

DE CE s-a despartit CABRAL

CABRAL este si a fost mereu unul dintre cei mai doriti barbati din Romania. Pe cand actuala vedeta nu era un nume cunoscut publicului, el s-a casatorit cu o femeie mai in varsta cu 11 ani ca el, cu care a facut si o fetita, pe Inoke. Dupa 6 ani, Cabral s-a despartit de fotografa Luana, aparent fara motive. Intre Luana Ibacka si Cabral a fost dragoste la prima vedere. Dupa trei luni de tatonari, cei doi s-au hotarat sa aiba o relatie. Au fost impreuna 4 ani, dupa care au decis sa faca pasul cel mare. S-au casatorit, iar la nunta Luana si-a anuntat apropiatii ca este insarcinata.

Desi totul parea perfect, dupa doi ani Luana si Cabral s-au despartit. In platoul “WOWbiz”, Luana a marturisit ca diferenta de varsta dintre ei, de aproape 11 ani nu a fost motivul pentru care relatia dintre ea si Cabral s-a racit. “La un moment dat s-a regasit in alte anturaje, in alta lume, nu a avut legatura cu varsta”, a declarat Luana Ibacka (care pastreaza si acum numele de familie al lui Cabral).

Perioada de dinaintea divortului a fost destul de dificila pentru Luana. Cabral devenise intre timp o adevarata vedeta, era solicitat in multe proiecte. Desi era mai tot timpul plecat, cei doi au purtat in permanenta un dialog, mai ales de dragul fetitei lor.

Si in prezent Luana si Cabral sunt destul de apropiati. Pare neverosimil, dar Luana sustine ca o place foarte mult pe Andreea, actuala sotie a lui Cabral. Vedeta TV a marturisit ca a stiut imediat cum a vazut-o pe Andreea ca intre ea si Cabral va exista o legatura. “Am presimtit ca Andreea Patrascu va fi iubita lui Cabral”, a declarat Luana Ibacka, conform WowBiz.ro.

ARTICOLE SIMILARE

ALICE IOTTA, mamica sexy de 30 ani! FOTO incredibile

realitatea

TOP 10 celebrități cu operații estetice nereușite

realitatea

Iisus in agonie, facut din umerase de haine!

realitatea

LICITATIE: Eleva isi vinde VIRGINITATEA ca sa-si ajute mama bolnava

Nicu Constantin in loc de :(, :)

realitatea

Topul celor mai sexy modele Playboy din toate timpurile

realitatea

Scrie un comentariu