Tabu
Image default
lifestyle

DE CE s-a despartit CABRAL

CABRAL este si a fost mereu unul dintre cei mai doriti barbati din Romania. Pe cand actuala vedeta nu era un nume cunoscut publicului, el s-a casatorit cu o femeie mai in varsta cu 11 ani ca el, cu care a facut si o fetita, pe Inoke. Dupa 6 ani, Cabral s-a despartit de fotografa Luana, aparent fara motive. Intre Luana Ibacka si Cabral a fost dragoste la prima vedere. Dupa trei luni de tatonari, cei doi s-au hotarat sa aiba o relatie. Au fost impreuna 4 ani, dupa care au decis sa faca pasul cel mare. S-au casatorit, iar la nunta Luana si-a anuntat apropiatii ca este insarcinata.

Desi totul parea perfect, dupa doi ani Luana si Cabral s-au despartit. In platoul “WOWbiz”, Luana a marturisit ca diferenta de varsta dintre ei, de aproape 11 ani nu a fost motivul pentru care relatia dintre ea si Cabral s-a racit. “La un moment dat s-a regasit in alte anturaje, in alta lume, nu a avut legatura cu varsta”, a declarat Luana Ibacka (care pastreaza si acum numele de familie al lui Cabral).

Perioada de dinaintea divortului a fost destul de dificila pentru Luana. Cabral devenise intre timp o adevarata vedeta, era solicitat in multe proiecte. Desi era mai tot timpul plecat, cei doi au purtat in permanenta un dialog, mai ales de dragul fetitei lor.

Si in prezent Luana si Cabral sunt destul de apropiati. Pare neverosimil, dar Luana sustine ca o place foarte mult pe Andreea, actuala sotie a lui Cabral. Vedeta TV a marturisit ca a stiut imediat cum a vazut-o pe Andreea ca intre ea si Cabral va exista o legatura. “Am presimtit ca Andreea Patrascu va fi iubita lui Cabral”, a declarat Luana Ibacka, conform WowBiz.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Hugh Hefner e “single” din nou

realitatea

Sharon Osbourne şi-a dat jos implanturile, un sân o luase la vale

realitatea

Se marita ANGELINA de Craciun sau Anul Nou?

Muzica altor chipuri, expo foto Răzvan Lazăr

realitatea

O VEDETA s-a muls IN DIRECT şi şi-a stropit sora cu lapte, ca s-o vindece de psoriazis!

Avioane cu psihologie inversă

realitatea

Scrie un comentariu