Home > Lifestyle > DECLARAŢIA lui Adrian Mutu despre LEGĂTURA cu Bianca: “Eu sunt MUTU, NU CRISTEA”

DECLARAŢIA lui Adrian Mutu despre LEGĂTURA cu Bianca: “Eu sunt MUTU, NU CRISTEA”

Fosta doamnă Slav a împlinit, astăzi, 32 de ani, dar petrecerea aniversară a început în avans, ieri, când a fost la un restaurant de fiţe, alături de câţiva prieteni.

La acelaşi restaurant şi în acelaşi timp cu Bianca s-a aflat şi Adrian Mutu şi, de aici, au început speculaţiile. S-a vorbit despre începutul unei relaţii interzise dintre fotbalist – care este căsătorit – şi blonda Bianca.

Atacantul însă a fost tranşant cu privire la acest subiect. Într-o intervenţie la Kanal D, Adrian Mutu a negat orice legătură dintre el şi Bianca.
bianca-dragusanu3
“Am ajuns acolo în jurul orei 23.30, după meci, şi am stat până la 00.10, iar paparazzii m-au filmat în momentul în care eu ieşeam. Eu nu am stat cu ea la masă şi nici nu am fost invitat la ziua ei. Am mâncat un somon tartar şi mi-am văzut mai departe de treabă. Am aflat ulterior din presă că a fost şi ziua ei. Nu este pentru prima dată când presă îmi asociază numele cu cel al Biancăi Drăguşanu. În urmă cu câţiva ani s-a speculat că am fost împreună doar pentru că am fost surprins ieşind dintr-un hotel în care ea intra. Eu eram acolo cu Giovanni Becali şi cu prietenul meu, Alin. Sincer să fiu, cred că lumea încurcă «Adrianii». Eu sunt Mutu, nu Cristea.”, a explicat Adrian Mutu.

Articole asemanatoare
bianca dragusanu
Cum arată nepotul de 15 ani al Biancăi Drăgușanu
adrian mutu
Adrian Mutu a decis să rămână acasă. Cum arată familia lui de acum
bianca-dragusanu-alex bodi
Cine ar putea fi rivala Biancăi Drăgușanu după divorț
Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi fosti soti
Bianca Drăgușanu e din nou singură! Ce mesaj a postat proaspăta divorțată de Alex Bodi

Comenteaza acest articol

DECLARAŢIA lui Adrian Mutu despre LEGĂTURA cu Bianca: “Eu sunt MUTU, NU CRISTEA”

by   1 min
0