Tabu
LIFESTYLE

DECLARAŢIA lui Adrian Mutu despre LEGĂTURA cu Bianca: “Eu sunt MUTU, NU CRISTEA”

Fosta doamnă Slav a împlinit, astăzi, 32 de ani, dar petrecerea aniversară a început în avans, ieri, când a fost la un restaurant de fiţe, alături de câţiva prieteni.

La acelaşi restaurant şi în acelaşi timp cu Bianca s-a aflat şi Adrian Mutu şi, de aici, au început speculaţiile. S-a vorbit despre începutul unei relaţii interzise dintre fotbalist – care este căsătorit – şi blonda Bianca.

Atacantul însă a fost tranşant cu privire la acest subiect. Într-o intervenţie la Kanal D, Adrian Mutu a negat orice legătură dintre el şi Bianca.
bianca-dragusanu3
“Am ajuns acolo în jurul orei 23.30, după meci, şi am stat până la 00.10, iar paparazzii m-au filmat în momentul în care eu ieşeam. Eu nu am stat cu ea la masă şi nici nu am fost invitat la ziua ei. Am mâncat un somon tartar şi mi-am văzut mai departe de treabă. Am aflat ulterior din presă că a fost şi ziua ei. Nu este pentru prima dată când presă îmi asociază numele cu cel al Biancăi Drăguşanu. În urmă cu câţiva ani s-a speculat că am fost împreună doar pentru că am fost surprins ieşind dintr-un hotel în care ea intra. Eu eram acolo cu Giovanni Becali şi cu prietenul meu, Alin. Sincer să fiu, cred că lumea încurcă «Adrianii». Eu sunt Mutu, nu Cristea.”, a explicat Adrian Mutu.

ARTICOLE SIMILARE

Mihaela Rădulescu: “Vă rog să daţi like paginii şi share LA CE PĂSĂRICĂ VĂ PLACE.”

GYURI PASCU e resemnat in fata mortii

Pe 15 august, de Adormirea Maicii Domnului, serpii iau cu asalt biserica

De ce Prințul George poartă întotdeauna pantaloni scurți

Andreea Damian

Inhalatorul de ciocolată satisface poftele, fără calorii

realitatea

MUTU divorteaza dupa ce CONSUELO s-a consolat cu alt barbat!?

Scrie un comentariu