Tabu
lifestyle

Exclusiv! Interviu cu DENZEL WASHINGTON, killerul din “Safe House” – FOTO

În filmul “Safe House“, distribuit în România de Odeon Home Entertainment, marele actor  Denzel Washington interpretează  – atipic pentru cariera lui – rolul unui killer. SAFE HOUSE este un thriller, în care protagonişti sunt Denzel Washington şi Ryan Reynolds, despre un agent CIA renegat extrem de periculos, Tobin Frost (Washington), care e consemnat într-o casă conspirativă din Africa de Sud, şi un agent începător, Matt Weston (Reynolds), care devin parteneri şi trebuie să aibă încredere unul în altul după ce casa e atacată de o echipă de mercenari.

Când casa conspirativă e atacată ei reuşesc să scape, dar, acum, foştii duşmani trebuie să se alieze pentru a afla cine îi doreşte morţi. În ultimul an, Weston a fost frustrat de postul său inactiv din Cape Town, visând să devină agent operaţional, aşteapta ocazia perfectă pentru a-şi dovedi loialitatea. Când singurul ocupant al casei se dovedeşte a fi cel mai periculos om pe care l-a întâlnit până acum, Weston e gata pentru a-şi face datoria. La rândul său, Tobin Frost a reuşit să scape pentru aproape un deceniu. A fost unul din cei mai buni agenţi de teren pe care i-a avut vreodată CIA, părăsind agenţia pentru a vinde secrete militare oricui era dispus să plătească mai bine. Daunele făcute de el Statelor Unite fiind incomensurabile. Acum poartă cu el un secret. Cei doi se aliază pentru a-şi a seama dacă cei care i-au atacat sunt mercenari sau au fost mâna cuiva din interior care vrea să-i elimine, pentru că îi stau în cale.

‭ioana ginghina si ruxandra

Q: “Ucid numai profesionişti” este o replică perfectă pentru atitudinea lui Tobin faţa de Matt. Cum ai văzut relaţia dintre cei doi?

A: Tobin este foarte cinic şi încearcă să-l convingă pe Matt mereu că “nimic nu este ceea ce pare”. Ar fi putut să-l ucidă de atât de multe ori, dar singurul motiv pentru care nu a făcut-o este că avea nevoie de el pentru audienţă(râde).

Q: De obicei ai roluri de tip simpatic cu tărie de caracter. Am văzut mai des un Danzel puternic decât unul supărat. Cum ai reuşit să intri în pielea personajului Tobin Frost?

A: Totul este numai interpretare. Poate că nu ai omorât pe nimeni – nu că ar trebui să o faci pentru a putea interpreta un rol – , dar poate că uneori ţi-ai fi dorit. La un moment dat îţi dai seama ce înseamnă ura şi cât de departe mergi cu ea, în rest ţine de cum ştii să intri în pielea personajului.

Q: Ce ţi-a dezvăluit nou filmul despre Cape Town sau Africa de Sud?

A: În Cape Town am mai fost cu 15 sau 16 ani în urmă şi mi s-a părut frumos, dar cele 5 luni m-au făcut să îl văd mult mai interesant. Este un loc minunat cu multă diversitate, un loc pur şi simplu frumos.

Q: Un prieten de-al meu a făcut un comentariu interesant despre cariera ta. A spus că, în ciuda performanţelor şi a rolurilor impresionante pe care le-ai avut, nu ai lucrat niciodată în filme cu bugete imense. Ai cumva o formulă după care alegi rolurile?

A: Până acum nu mi s-a oferit un film cu un buget enorm.

Q: Ce crezi că va urma după asta?

A: Acum produc un film cu un buget mic şi abia aştept să trec în spatele camerei de filmat, să fiu cel din spatele poveştii. Dar îmi plac lucrurile în mişcare, aşa că, la un moment dat, mă voi întoarce din nou pe scenă.

Q: A fost ceva dificil la acest film?

A: Un pic neplăcută explozia maşinii, în rest nimic nu a fost cu adevărat greu.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna are un nou iubit

realitatea

L’Atelier, un nou resturant franţuzesc în Bucureşti

Carmen Negoita ne recomanda palariile si caciulile beanie

Interviu in exclusivitate cu Kristen Wiig – “Bridesmaids”

Ghici cine…

realitatea

Alege un stil de viaţă activ, cu seturile-cadou Rexona!

Scrie un comentariu