Home > Agenda > stiri > Depeche Mode amână concertul de la București

Depeche Mode amână concertul de la București

Depeche Mode a anuntat oficial ca spectacolul pe care trupa urma sa-l sustina sambata aceasta, 16 mai, la Bucuresti nu va mai avea loc la data stabilita. Acesta este cel de-al treilea concert din turneul “Tour of the Universe” amanat de catre trupa, dupa Atena si Istanbul. De asemenea, si concertele de la Sofia (18 mai), Belgrad (20 mai) si Zagreb (21 mai) sunt amanate pana la date ce vor fi comunicate ulterior.

Trupa Depeche Mode a transmis fanilor ca regreta situatia si ca spera ca starea de sanatate a lui Dave se va imbunatati repede. Mai multe vesti privind programul turneului urmeaza a fi facute publice in curand.

Dupa ce Dave Gahan, solistul Depeche Mode, a fost spitalizat de urgenta la Atena, marti 12 mai, suspectat de gastroenterita, trupa a anulat concertul pe care urma sa il sustina in capitala Greciei. Miercuri (13 mai) dupa-amiaza, trupa a anuntat ca si spectacolul programat pentru Istanbul pentru ziua de 14 mai va fi amanat. Emagic – organizatorul show-ului de la Bucuresti – si reprezentantii trupei au sperat pana in ultimul moment ca starea de sanatate a lui Dave Gahan se va imbunatati si solistul va putea sa urce din nou pe scena pentru concertul de la Bucuresti. “Ne pare rau ca trupa nu va mai putea sustine acest concert la data stabilita, speram doar ca Dave sa-si revina cat mai repede. Sunt intr-adevar momente mai dificile, in primul rand pentru membrii Depeche Mode, dar suntem siguri ca fanii din Romania inteleg situatia si sunt alaturi de Dave si de trupa.

In acest moment ne aflam in legatura cu agentul turneului pentru reprogramarea concertului” a declarat Laura Coroianu, Director executiv Emagic. In cazul reprogramarii concertului, noua data va fi comunicata ulterior, biletele achizitionate pentru data de 16 mai urmand a ramane valabile pentru noua data.

In cazul in care cei care si-au cumparat bilet nu pot sau nu doresc sa participe la eveniment la noua data, isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul, incepand de miercuri, 20 mai. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la aceasta data, detaliile urmand a fi comunicate pe site-urile www.emagic.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro

Articole asemanatoare
The NEW HAVASI Symphonic Concert Show! Spectacol monumental de Craciun la Bucuresti!
Cum s-au antrenat fizic cei de la Depeche Mode pentru concert
Andy Fletcher de la Depeche Mode la The Ark
Maria Dinulescu deține rolul principal în ultimul clip Depeche Mode

Loading...

Comenteaza acest articol

Depeche Mode amână concertul de la București

by realitatea   1 min
0