Home > Lifestyle > Deco > Design-ul tau interior chiar conteaza

Design-ul tau interior chiar conteaza

Agentia de design interior Pascal Delmotte vrea sa ofere clientilor sai pasionați de decoratiuni interioare calitate de cel mai inalt nivel. Echipa de arhitecti si designeri profesionisti au cu toti un portofoliu impresionant de proiecte duse la final cu succes iar indiferent de context profesionistii de la Pascal Delmotte vor oferi fiecarui proiect atentia si dedicarea cuvenita.

Pentru noi, nevoile clientului sunt pe primul loc. De aceea, acesta este lasat sa aleaga stilul, culorile si materialele generale cu care urmeaza sa se lucreze, ajutându-l pe acesta să înteleagă mai bine cum poate fi amenajat eficient un spațiu. Ne-am specializat pentru spatii precum locuintele private, birourile, cafenelele, magazinele, hotelurile sau restaurantele, decorand totodata cu mare placere vitrine.

Procesul nostru de creatie este unul complex, in care se pot distinge 3 pasi esentiali

designul_tau_interior_2

-Planificarea: discutia si consultarea cu clientul

-Crearea: proiectarea mobilei unice

-Realizarea: implementarea cu ajutorul expertilor

Boutique-ul din Bucuresti, zona Dorobanti, prezinta cateva dintre obiectele de mobiler custom-made ce au fost realizate de-a lungul proiectelor si de asemenea, tesaturi, textile, draperii si decoratiuni pentru interior. Obiectele sunt proiectate si desenate de echipa dearhitecti de interior Pascal Delmotte si realizate in colaborare cu artisti plastici si artizani locali. Fie ca este vorba de obiecte decorative, corpuri de iluminat  sau mobilier integrat, toate contureaza stilul si finisajele perfect imbinate si detaliile care fac diferenta.designul_tau_interior_3

 

Proiect promovat de Agentia de marketing online Limonade

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare
Cum să crești o mulțime de plante de interior și cu ce te ajută ele
Un designer cu contracte în Franţa: „Români, puteți impresiona și prin simplitate!”
De ce este mai avantajos sa investesti in incaltaminte de calitate
Lustrele scandinave: punctul de atractie al living-ului

Comenteaza acest articol

Design-ul tau interior chiar conteaza

by realitatea   1 min
0