Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cum arată fiica lui Tom Cruise la 15 ani. Ce transformare pentru Suri

Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, a împlinit zilele trecute 15 ani. Este adolescentă în toată regula și pare că, cel puțin din punct de vedere fizic, a moștenit tot ce este mai frumos de la ambii părinți.

Era considerată una dintre cele mai tinere fashioniste de la Hollywood, însă, în ultimii ani, fiica lui Tom Cruise a fost mai ferită de ochii publicului. Adolescenta a fost zărită zilele acestea pe străzile din New York. Fetița capricioasă care purta rochii cu imprimeu floral s-a transformat într-o domnișoară sofisticată și extrem de feminină.

La 15 ani, Suri Cruise poartă blugi cu talie joasă, jachetă din piele neagră și păr foarte lung. Cei care au văzut fotografiile cu Suri au văzut asemănarea cu celebra ei mamă, Katie Holmes, în vârstă de 42 de ani. Pandemia o obligă și pe ea să respecte regulile sanitare, masca pe care o purta fiind dată jos doar pentru a face poze sau pentru a mânca înghețată.

Mama lui Suri a avut grijă să sărbătorească ziua cea mare, împărtășind fotografii alb-negru ale fiicei sale pe Instagram. „La mulți ani 15 ani, dragă! Te iubesc”, a scris Katie Holmes, cu multe semne de exclamare și eemoticoane. „Nu-mi vine să cred că ai deja 15 ani!”, a adăugat ea. Postarea a fost apreciată de peste 187.000 de urmăritori. Din păcate, Suri nu și-a mai văzut tatăl de mulți ani. Asta din cauza convingerilor pe care acesta din urmă le are și a faptului că Biserica Scientologică îi impune o serie de reguli foarte stricte.

ARTICOLE SIMILARE

Ioana Ginghină, emoții pentru fiica ei Ruxandra

Tabu Tabu

Castiga unul din cele 10 vouchere cadou de la BeeNuts!

realitatea

De ce femeile suferă mai des de migrene decât bărbații

Andreea Damian

Șeful Facebook renunță la intenția de interzicere a reclamelor politice – zice că e nedemocratică

realitatea

Dana Rogoz merge la primul eveniment după izolare

Tabu Tabu

Modurile în care vremea rece ne poate afecta corpul

Andreea Damian

Scrie un comentariu