Tabu
Image default
PEOPLESlider

R. Kelly, găsit vinovat pentru trafic de persoane. Riscă zeci de ani de închisoare

Cântăreţul R. Kelly, de 54 de ani, a fost găsit vinovat, luni, la New York, pentru că a recrutat femei şi minore pentru sex. Jurații l-au declarat vinovat de toate cele nouă capete de acuzare.

Au fost nouă ore de deliberări în instanţa federală din Brooklyn. Kelly așteaptă sentința și ar putea primi zeci de ani de închisoare, potrivit The Guardian. Comitetul format din șapte bărbați și cinci femei începuse să delibereze acuzațiile vineri după-amiază.

Cântăreţul a rămas nemişcat în sala de judecată, cu ochii ațintiți în podea, în timp ce verdictul a fost citit, potrivit cotidianului. Expresia sa facială a fost ascunsă sub mască.

În procesul de la New York, care a început pe 18 august, Kelly s-a confruntat cu acuzaţii de trafic de fiinţe umane, hărţuire, pornografie infantilă, răpiri şi muncă forţată. Fostul star a negat toate acuzaţiile împotriva sa şi a pledat nevinovat. În timpul procesului, procuratura a încercat să demonstreze că R. Kelly nu numai că este un prădător, dar echipa sa i-a permis comportamentul mult timp.

Cântărețul, pe numele rău real Robert Sylvester Kelly, a fost acuzat că era liderul unui grup criminal din Chicago, care recruta femei și copii și le-a supus unor chinuri sexuale și mentale îngrozitoare. Primele acuzații au apărut acum 20 de ani. R. Kelly riscă să petreacă în închisoare până la 20 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Elizabeth Hurley își pune fiul de 15 ani s-o fotografieze în bikini

Andreea Damian

Bilanț NEGRU al crimelor din gelozie din România ultimelor două luni

Dora Constantinovici

Cele 3 zodii care țin ranchiună toată viața. Nu iartă și nu uită!

Andreea Damian

KIM KARDASHIAN loveste din nou (aproape) NUD! Galerie FOTO

realitatea

Experții în limbajul trupului au aflat de ce Melania Trump pozează cu gura ușor deschisă

Andreea Damian

Ce a ajuns să facă Alex Florea, fost concurent la Eurovision

Tabu Tabu

Scrie un comentariu