Tabu
Image default
PEOPLE Slider

R. Kelly, găsit vinovat pentru trafic de persoane. Riscă zeci de ani de închisoare

Cântăreţul R. Kelly, de 54 de ani, a fost găsit vinovat, luni, la New York, pentru că a recrutat femei şi minore pentru sex. Jurații l-au declarat vinovat de toate cele nouă capete de acuzare.

Au fost nouă ore de deliberări în instanţa federală din Brooklyn. Kelly așteaptă sentința și ar putea primi zeci de ani de închisoare, potrivit The Guardian. Comitetul format din șapte bărbați și cinci femei începuse să delibereze acuzațiile vineri după-amiază.

Cântăreţul a rămas nemişcat în sala de judecată, cu ochii ațintiți în podea, în timp ce verdictul a fost citit, potrivit cotidianului. Expresia sa facială a fost ascunsă sub mască.

În procesul de la New York, care a început pe 18 august, Kelly s-a confruntat cu acuzaţii de trafic de fiinţe umane, hărţuire, pornografie infantilă, răpiri şi muncă forţată. Fostul star a negat toate acuzaţiile împotriva sa şi a pledat nevinovat. În timpul procesului, procuratura a încercat să demonstreze că R. Kelly nu numai că este un prădător, dar echipa sa i-a permis comportamentul mult timp.

Cântărețul, pe numele rău real Robert Sylvester Kelly, a fost acuzat că era liderul unui grup criminal din Chicago, care recruta femei și copii și le-a supus unor chinuri sexuale și mentale îngrozitoare. Primele acuzații au apărut acum 20 de ani. R. Kelly riscă să petreacă în închisoare până la 20 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

CONCURS INCHEIAT: Castiga unul din cele 5 seturi de masti 7th Heaven!

realitatea

Cea mai toxică zodie. Îți otrăvește viața în fiecare zi

Andreea Damian

Aerul pe care îl respirăm ne mai poate aduce un cancer

Andreea Damian

Noul tip de relație: throupling. Iar Gwyneth Paltrow, Chris Martin și Dakota Johnson cam asta fac

Andreea Damian

Anna Lesko sexy și în bucătărie dar și la reparații

Tabu Tabu

TOP 10 vedete expate

realitatea

Scrie un comentariu