Tabu
Image default
FASHION Slider

Designers Fair ⎥ Ediția de primăvară

În perioada 2 — 4 aprilie 2021, la Etajul Designerilor Români din Bulevardul Dacia nr. 39, are loc Designers Fair — Spring Edition, un târg cu iz primăvăratic unde veți putea găsi o mulțime de creații realizate de designeri locali.

Ești  o iubitoare de artă? Îți plac creațiile deosebite, pline de emoție și pasiune ale designerilor români? Dorești să sprijini micii producători și antreprenori locali? Atunci evenimentul Designers Fair — Spring Edition ți se potrivește de minune! 

Între 2 și 4 aprilie, de la 12:00 la18:00, toate pasionatele de design românesc sunt invitate să descopere, într-un cadru intim, ferit de agitația urbană, cele mai frumoase obiecte și piese vestimentare realizate de unii dintre cei mai talentați designeri români ai momentului. 

Toate produsele disponibile sunt la prețuri de producător. Pentru a participa la eveniment, sunteți rugate să vă rezervați în prealabil un loc printr-un mesaj în care trebuie să specificați ziua și ora la care veți ajunge, dat fiind faptul că vor fi admise maximum zece persoane pe oră.

ARTICOLE SIMILARE

Lora, de nerecunoscut! Cât a cheltuit în Bali

Tabu Tabu

Locuri magice in Bucuresti – episodul 5

realitatea

Cum se comporta zodiile in relatii?

realitatea

După luna artificială, un soare artificial va lumina în curând cerul Chinei

Andreea Damian

Puloverele de Crăciun sunt foarte drăguțe, dar fac mult rău mediului înconjurător

Andreea Damian

Madonna face băi cu gheață și își bea propria urina după un concert

Andreea Damian

Scrie un comentariu