Tabu
FASHION

Designerul Alexis Bittar o acuză pe Kim Kardashian de furt

Kim Kardashian a scos de curând pe piață o colecție de bijuterii. Linia se numește Belle Noel și se află deja în magazine. Ea susține că ar fi creat ea însăși această colecție, însă Alexis Bittar, celebrul designer de bijuterii nu este de acord. Acesta i-a imprumutat divei în nenumărate rânduri bijuterii din colecția sa și susține că aceasta s-ar fi inspirat din colecțiile sale pentru a-și crea propria linie de bijuterii, raportează The Post.

Văzând piese din colecția divei în magazinul Dash de pe Broadway, Alexis a fost uimit de asemănarea acestora cu bijuteriile din colecția sa și le-a interzis colaboratorilor săi să-i mai trimită divei piese din colecțiile sale. Reprezentanții lui Kim refuză orice acuzație și susțin că asemănarea dintre cele două colecții este pur intamplatoare.

Dacă diva a fost sau nu inspirată de piesele lui Alexis este destul de greu de dovedit, însă aceste acuzații aruncă o umbră de îndoială asupra talentului său. Iată câteva dintre piesele între care există asemănări: stânga- Alexis Bittar, dreapta – Belle Noel (click pe galerie pentru a vizualiza/foto: fashionista).

Text: Ioana Bora

ARTICOLE SIMILARE

Trend extrem de vară: blugii 2 în 1 cu spate dublu. Se vând ca pâinea caldă

Andreea Damian

Vogue Paris sub conducerea Emmanuellei Alt: “Acelasi, dar diferit”!

realitatea

Milla Jovovich, imaginea Escada

realitatea

Ce au purtat modelele pe covorul roşu la Cannes

realitatea

Trend: de la fashionista la recesionista

realitatea

Top 5 accesorii vestimentare pentru această vară (P)

Andreea Damian

1 comentariu

Designerul Alexis Bittar o acuză pe Kim Kardashian de furt | Elodia 6 October 2011 at 11:56

[…] Tabu […]

Răspunde

Scrie un comentariu