Tabu
FASHION

Designerul Alexis Bittar o acuză pe Kim Kardashian de furt

Kim Kardashian a scos de curând pe piață o colecție de bijuterii. Linia se numește Belle Noel și se află deja în magazine. Ea susține că ar fi creat ea însăși această colecție, însă Alexis Bittar, celebrul designer de bijuterii nu este de acord. Acesta i-a imprumutat divei în nenumărate rânduri bijuterii din colecția sa și susține că aceasta s-ar fi inspirat din colecțiile sale pentru a-și crea propria linie de bijuterii, raportează The Post.

Văzând piese din colecția divei în magazinul Dash de pe Broadway, Alexis a fost uimit de asemănarea acestora cu bijuteriile din colecția sa și le-a interzis colaboratorilor săi să-i mai trimită divei piese din colecțiile sale. Reprezentanții lui Kim refuză orice acuzație și susțin că asemănarea dintre cele două colecții este pur intamplatoare.

Dacă diva a fost sau nu inspirată de piesele lui Alexis este destul de greu de dovedit, însă aceste acuzații aruncă o umbră de îndoială asupra talentului său. Iată câteva dintre piesele între care există asemănări: stânga- Alexis Bittar, dreapta – Belle Noel (click pe galerie pentru a vizualiza/foto: fashionista).

Text: Ioana Bora

ARTICOLE SIMILARE

Jude Law s-a bucurat pentru Colin Firth – VEZI VIDEO

realitatea

Mama Gisele Bundchen în Vogue S.U.A

realitatea

Kate Hudson sau Naomi Watts?

realitatea

Să îți pregătești nunta în acest weekend

realitatea

In sfarsit, Galliano are succesor

Trend alert: Ce rochii le recomandam vedetelor sa poarte la Oscar

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu