Tabu
Image default
PEOPLESlider

Designerul lui Carmen Iohannis, replică acidă către Cătălin Botezatu

Andreea Tincu, designerul Primei Doamne a României, a reacționat după ce Cătălin Botezatu a criticat ținutele pe care Carmen Iohannis le-a purtat la Londra, la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Creatoarea de modă este de părere că rochia purtată de Carmen Iohannis a fost mult mai potrivită decât alte ținute pe care le-ar fi ales chiar anumiți membrii ai familiei regale britanice.

„Dragă Cătălin,

Ne cunoaștem de foarte mulți ani. Bineînțeles că o ținută poate să îți/îmi placă, indiferent cine este designerul ei. Cum bine ai zis, E din punctul tău de vedere, care poate fi corect sau nu, bine documentat sau nu. Decolteul Primei Doamne este absolut decent, chiar persoane din Familia Regală fiind de-a dreptul curajoase în această privință, după cum vedem în pozele atașate.

Istoria evoluează, oamenii se schimbă, ne adresăm viitorului, nu rămânem etern tributari unui trecut. Suntem femei ale secolului XXI, avem dreptul să ne alegem ceea ce ne place și nu este corect să fim judecate după centimetri de material.

Pălăria, accesoriu obligatoriu într-o ținută de acest gen, poate fi în stilul clasic, modern sau reinterpretată ușor avangardist. Vezi Jill Biden pentru exemplul cel mai grăitor. Voaleta are mai multe dimensiuni, nu ar fi arătat foarte bine ca toate doamnele să fie „învăluite” ca într-o colecție Margiela.”, a scris designerul, pe pagina ei oficială de Facebook.

Cătălin Botezatu a făcut destule remarci cu privire la decolteul rochiei, pe care l-a considerat a fi unul nepotrivit pentru ceremonia dată, precum și la pălăria aleasă de Prima Doamnă a țării noastre.

ARTICOLE SIMILARE

Insula Iubirii – în care aflăm cum un papagal a păcălit o casă de pariuri cu ajutorul iubitei

Dora Constantinovici

STAR – Colectia de moda pentru artisti, semnata de Gina Cas

realitatea

Un ocean de gunoaie menajere lângă insula Bali din Indonezia

Dora Constantinovici

Cine este soacra Simonei Halep și cum și-a făcut apariția la cununie

Andreea Damian

Show aniversar Zdob si Zdub 20 de ani!

realitatea

Muncă și nano-tranziții: ce înseamnă și cum o poți folosi în avantajul tău

Andreea Damian

Scrie un comentariu