Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

DIETA cu PRUNE: Slabesti 3-4 kg pe saptamana!

pruneIntre fructele de sezon, prunele au o valoare aparte – sunt ideale in curele usoare de slabire! Răcoroase, zemoase, uşor acrişoare şi incredibil de gustoase, prunele te ajută  să slăbeşti armonios într-un timp foarte scurt. Mai exact, dieta cu prune te  ajută să dai jos până la 3,5-4 kilograme în 7 zile.

Dieta cu prune da cele mai bune rezultate vara, deoarece ai tendinţa de a  consuma mai multă apă şi mai multe legume şi fructe. Împreună, toate aceste  ingrediente hrănesc corespunzător organismul şi îl determină să ardă mai intens  depozitele adipoase.

În această dietă, poţi consuma prunele ca atare sau sub formă de suc. Pentru  a prepara sucul de prune este posibil să ai nevoie de o cantitate mai mare de  fructe, însă după ce-ţi pregăteşti sucul prima dată, vei şti ce cantităţi să  foloseşti ulterior. Sucul are avantajul de a se asimila mai rapid în organism,  însă prunele proaspete te determină să le mesteci şi astfel să capeţi mai repede  senzaţia de saţietate, potrivit ele.ro.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:

ARTICOLE SIMILARE

Aspirina ne ferește de cancerul intestinal

realitatea

Cum îţi dai seama dacă el te minte la prima întâlnire

realitatea

Galerie foto cu ANCA ROVENTA, care a murit ciudat / SOC: Cu cine urma sa se marite!

DRAMA Mihaelei Borcea!Ia un PUMN de MEDICAMENTE zilnic!

O alta diva il ataca pe dr. Marek, cel care a denuntat-o pe Zavo: “Mi-a pus proteza invers, de m-am urcat pe pereti de durere”!

Sfaturi (simple) pentru a evita certurile politice de la masa de Crăciun și Revelion

realitatea

Scrie un comentariu