Home > Agenda > stiri > Divort Bill Clinton – Hillary Clinton (FOTO)

Divort Bill Clinton – Hillary Clinton (FOTO)

In fine, se pare ca vor divorta! Mai mult, in diverse ocazii publice, Hillary Clinton nu mai face un secret din asta. Astfel, Hillary Clinton, secretarul de Stat al SUA, a început să sărbătorească despărţirea de soţul ei încă de luna trecută, când a fost surprinsă bând şi dansând într-un club numit “Havana”, din oraşul columbian Cartagena, notează Libertatea.

Se pare că mariajul celor doi scârţâia de mult timp, iar multe persoane bănuiesc că Hillary a rămas căsătorită cu Bill Clinton, după mediatizatul scandal cu iz de amantlâc în care acesta a fost implicat cu Monica Lewinsky, doar pentru a-şi forma o carieră în politică şi a deveni una dintre cele mai influente persoane din America.

Bill Clinton, acum în vârstă de 65 de ani, a fost preşedintele Statelor Unite între anii 1993 şi 2001. Clinton şi Hillary s-au cunoscut în 1971 şi s-au căsătorit în 1975. De-a lungul anilor, căsnicia lor a fost pusă la încercare de nenumărate ori, după ce mai multe femei au declarat că au fost amantele fostului preşedinte american.

Iata-i pe Bill Clinton si Hilary, tineri, in studentie! FOTO


Loading...

Comenteaza acest articol

Divort Bill Clinton – Hillary Clinton (FOTO)

by   1 min
0