Tabu
Image default
lifestyle

Doi dintre protagoniștii filmului Slumdog Millionaire trăiesc în sărăcie lucie

Slumdog Millionaire este unul dintre filmele favorite la premiile Oscar și a avut încasări de peste 80 de milioane de euro. Cu toate astea, doi dintre protagoniștii filmului trăiesc în aceiași sărăcie lucie de dinaintea filmărilor.

În timp ce Dev Patel și Frieda Pinto s-au trezit vedete peste noapte, iar regizorul Danny Boyle a devenit răsfățatul Hollywood-ului, pentru cei mai tineri doi actori din Slumdog Millionaire, viața nu s-a schimbat deloc.

Azharuddin Mohammed Ismail, puștiul care interpretează rolul fratelui personajului principal Salim și Rubina Ali, interpreta Latikei în copilărie, trăiesc în mahalalele Mumbai-ului fără nicio o îmbunătățire a traiului. Spălatul se face afară într-un lighean, înconjurați de gunoaie, iar dormitul pe saltele.

"Se presupune că este eroul principal al filmului, dar uitați-vă cum trăim. Avem nevoie de bani și de ajutor. Mi-e teamă că după Oscaruri, toată lumea ne va uita și nu-i va păsa nimănui de noi", a declarat mama lui Ismail.

Tatăl Rubinei este și el îngrijorat de soarta familiei. "Mă bucur că filmul are succes și produce bani, dar ceea ce ne-au plătit nouă este egal cu zero".
Decernarea premiilor Oscar va avea loc duminică, dar un purtător de cuvânt a refuzat să declare dacă Ismail și Rubina vor participa și ei.

ARTICOLE SIMILARE

Cum ARATA aceasta tanara dupa ce a lucrat 4 ani la un FAST FOOD!

Soția lui Mel Gibson a înaintat actele de divorț

realitatea

Kim Kardashian a născut! Cu o lună mai devreme!

Mischa Barton, goală și încrezătoare

realitatea

David Lynch, decorator de vitrine

realitatea

E Victoria Beckham sau șoferul?

realitatea

Scrie un comentariu