Tabu
CULTUREWhat's hot

DOUA FEMEI au decapitat fotbalul romanesc! CINE sunt ele!

George Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea  au fost judecaţi de completul format din judecătoarele Anca Mădălina Alexandrescu şi Codruţa Strîmb. Cele două judecătoare au efectuat cercetarea judecătorească în mai puţin de şase luni, după ce cauza a fost trimisă spre rejudecare de Curtea Supremă. Marţi, 4 martie, cele două judecătoare a decis să îi condamne pe cei opt grei ai fotbalului.

Judecătoarea Anca Mădălina Alexandrescu  a intrat în magistratură în anul 1998, la Judecătoria Giurgiu. A promovat la Judecatoria Sector 2 în anul 2001. În 2004 a promoivat ca judecător la Tribunalul Bucureşti iar după doi ani a ajuns prin concurs la Curtea de Apel Bucureşti. În ultima declaraţie de avere, judecătoarea spune că nu deţine nici un imobil, are în proprietate două maşini şi un credit de 70.000 lei. În 2012. a declarat că a câştigat ca judecător 84.000 lei. Magistrata Anca Mădălina Alexandrescu a fost admisă de CSM la concursul de promovare pentru Curtea Supremă. Până la acest dosar judecătoarea nu a intrat în atenţia presei.

Singurele menţiuni despre judecătoare au fost legate de fostul sindicalist Marius Petcu. Aceasta a deliberata asupra unei cereri de arestare preventivă formulate de DNA, după ce Marius Petcu a fost prins în flagrant primind 40.000 euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta să obţină lucrări de la Sind România (firma confederaţiilor sindicale). În acel caz,  judecătoarea a decis că Petcu poate fi cercetat de DNA şi în stare de liberatate. Judecătoarea a mai făcut parte şi din completul care a judecat dosarul Trancă. Medicul Răzvan Trancă a fost acuzat de o adolescentă că ar fi violat-o şi ar fi aruncat-o apoi de la etajul 6. În acest dosar, judecătoarea a dispus achitarea medicului. .

Codruţa Strîmb are 33 de ani şi şase ani de magistratură. A intrat în sistem în anul 2008 ca judecător stagiar la Judecătoria Satu Mare. Codruţa Strîmb a promovat la Curtea de Apel Bucureşti în 2013 după ce anterior a fost judecător la Tribunalul Ilfov. Potrivit unui decret, Codruţa Strîmb a fost numită judecător la judecătoria Sibiu în 2010. În 2012 a fost promovata la Tribunalul Ilfov. De aici numai după un an ajunge judecător la Curtea de Apel Bucureşti. În ultima declaraţie de avere depusă în 2010, judecătoarea a declarat că nu deţine nici un imobil, vehicul sau credit.

Mai mult pe www.gandul.info justitia

ARTICOLE SIMILARE

CONCERT ANIVERSAR AL CORULUI ACADEMIC RADIO

Angajați Amazon, amenințați cu concedierea după ce au vorbit despre probleme de mediu

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 3 mai

realitatea

Mila Kunis si Ashton Kutcher au anuntat ca vor fi parinti

Sărbătoritul zilei de 16 martie

realitatea

ADI DESPOT – accident grav la schi! A fost DEJA OPERAT

Scrie un comentariu