Home > Lifestyle > Drama secreta a lui Horia Brenciu! “Mama s-a stins dupa chinuri cumplite, pe care le indura cu zambetul pe buze!”

Drama secreta a lui Horia Brenciu! “Mama s-a stins dupa chinuri cumplite, pe care le indura cu zambetul pe buze!”

Cea mai mare drama din viata lui Horia Brenciu s-a consumat cand mama sa a murit de cancer, cand el avea doar 11 ani.

Copilaria lui Horia Brenciu a fost zguduita de moartea prematura a mamei sale. “Tata s-a casatorit la 40 de ani, pe mine m-a facut la 41 de ani. Mama – din cate am apucat eu s-o cunosc, pana la cei 11 ani ai mei (atata aveam cand ea a “plecat” rapusa de un cancer) – a fost si a ramas in inima mea chintesenta a ceea ce se cheama o mama in adevaratul inteles al cuvantului… Mama avea o voce frumoasa. A cochetat cu teatrul muzical, cu scena, cu teatrul in general… Era soprana chiar la Teatrul muzical… Mama ne-a tinut in brate pana s-a prapadit”, a dezvaluit Brenciu intr-un interviu.Horia Brenciu, alaturi de tatal sau

“Dupa moartea ei, ne-a tinut, multa vreme, in brate, tata. Mama a avut un cancer ganglionar. S-a stins dupa chinuri cumplite, dureri cumplite, pe care le indura cu zambetul pe buze, atunci cand intram in varful picioarelor in odaia ei. Mi-o amintesc si astazi, inconjurata de un abur plin de dragoste. Avea un nume foarte frumos, pe care vreau sa-l duc mai departe. Daca voi avea o fetita, o sa doresc s-o botez cu numele mamei mele. Un nume romanesc, cu un fel de… savoare italieneasca. O chema Mariela”, a mai marturisit Horia.

Articole asemanatoare
horia brenciu
N-ai să crezi cum își distrează copiii Horia Brenciu în izolare
horia brenciu
Horia Brenciu nu mai vorbește cu fratele lui de ani de zile. Motivul halucinant!
BRENCIU – despartit de nevasta de doua saptamani!
Se insoara azi dar… DRAMA ascunsa a lui BRENCIU inaintea nuntii secrete

Comenteaza acest articol

Drama secreta a lui Horia Brenciu! “Mama s-a stins dupa chinuri cumplite, pe care le indura cu zambetul pe buze!”

by   1 min
0