Home > Agenda > DROGUL VIOLULUI ataca Romania!

DROGUL VIOLULUI ataca Romania!

Un nou trend la party-uri! Cum sa convingi o femeie sa faca sex cu tine si, apoi, sa o faci sa uite aproape tot despre intamplare?!? Drogul, care vine din Rusia și care se pare este folosit și comercializat cu  preponderență în Transilvania, a devenit ”sufletul” petrecerilor. Asta pentru că poate fi cu ușurință strecurat în paharele cu licori bahice.

Efectele vorbesc de la sine: bărbații care consumă drogul GHB, numit și ”drogul violului”, au un grad mai mare de stimulare sexuală, iar femeile o  sexualitate înrăutățită: acestea acceptă relații multiple, involuntare, despre  care nu își mai amintesc decât vag. Din acest motiv, drogul este des folosit de  bărbații care vor să întrețină relaţii sexuale forțate.

Grav este că stupefiantul este inodor, insipid şi incolor, adică greu  detectabil, iar la câteva ore de la consumul voluntar sau involuntar, dispare  din sânge. ”Pentru a fi acceptați de către o femeie, bărbații pun acest drog  în băutura partenerei pe care vor sa o drogheze, pentru ca apoi să o violeze  fără ca aceasta să riposteze vehement. GHB se vinde sub formă de lichid, praf,  capsule sau granule, ce se dizolvă în apă sau alcool și pentru că nu are nici  miros sau gust (doar un gust ușor sărat) nu poate fi depistat la prima vedere.  GHB își face efectul în circa 5-15 minute, consumatorul simțindu-se la fel ca  după un pahar sau două de alcool: relaxat, ușor ametit, destins,  dezinhibat”, explica Gigel Lazăr, reprezentantul ONG-ului antidrog  CIADO.

Mai mult: ALERTĂ! ”DROGUL VIOLULUI”


Loading...

Comenteaza acest articol

DROGUL VIOLULUI ataca Romania!

by   1 min
0