Home > Fără categorie > Bianca Dragusanu – disputata de Cristea si Bote/ Replica “Printului” …e culinara! (FOTO)

Bianca Dragusanu – disputata de Cristea si Bote/ Replica “Printului” …e culinara! (FOTO)

Adrian Cristea, iubitul Biancai Dragusanu, a avut o replica imprevizibila – culinara! – la adresa speculatiilor privind reluarea legaturilor dintre fosta asistenta a lui Capatos si mentorul ei. “Nu am dat şi nu voi da niciodată socoteală pentru chestiuni ce ţin de viaţa  mea privată. Cei care mă cunosc, ştiu că sunt un tip retras, care preferă discreţia. Dacă comunic ceva, prefer să comunic prin realizările mele  profesionale şi nu prin chestiuni ce ţin de intimitatea mea. Prin natura  job-ului ei, Bianca este în lumina reflectoarelor şi faptul că sunt împreună cu  ea, înseamnă că am acceptat acest lucru, încă de la început. Nu îi consider adversari sau competitori pe nici unul  din foştii iubiţi ai Biancăi!”, a ţinut el să precizeze pe pagina lui de  Facebook.

Ba mai mult, la o oră de la acest comentariu, primul, de  altfel, legat de relaţia lui,  fotbalistul a postat o fotografie cu micul  dejun pregătit iubitei lui, Bianca, semn că acesta a iertat-o pentru  “hârjonelile” din timpul emisiunii în care a participat cu fostul iubit.

Deși roșcata a flirtat aseară cu  fostul  iubit, Cătălin Botezatu, într-o emisiune TV,  fotbalistul nu s-a supărat și o răsfață în continuare pe aceasta. Dovada? Fotografia pe care jucătorul echipei “U Cluj” a postat-o, astăzi, pe  site-ul de socializare Facebook, în care putem vedea micul dejun pe care  “Prințul” l-a pregătit pentru iubita lui. “O mică surpriză de dimineață pentru iubita mea. Nu sunt un bucătar prea  bun”, a scris Adrian Cristea în explicația imaginii pe care a postat-o pe  site-ul de socializare.


Loading...

Comenteaza acest articol

Bianca Dragusanu – disputata de Cristea si Bote/ Replica “Printului” …e culinara! (FOTO)

by   1 min
0