Tabu
Image default
lifestyle

Vara aceasta se poarta accesoriile si rochiile din… aluminiu

In vara lui 2011 va recomandam accesoriile si rochiile din aluminiu, hand made… create special pentru Red Bull Art of Can.

Artisti deja cunoscuti, simpli impatimiti ai artei, condusi de impulsul creativ sunt invitati sa participe la Red Bull Art of Can, o competitie cu putine reguli, insa cu multa inspiratie.

Construiesti, sculptezi, unesti, lipesti, folosesti un ciocan, indoiesti, impaturesti, folosesti banda adeziva, vopsea, orice merge!

Fii curajos! Transmite un mesaj! Fa o declaratie. Materia prima trebuie sa fie doza de Red Bull dar la care trebuie sa adaugi multa imaginatie si creativitate. Fie ca e o sculptura, o pictura, un model 3D, un mobil, o rochie, un accesoriu, un material video sau o piesa de arta moderna, constuieste un obiect desavarsit, plin de culori, inteligent, amuzant si mai ales, iesit din comun.

Red Bull Art of Can este o competitie nationala care include opere de arta din domenii diferite si care au la baza un lucru in comun – toate sunt inspirate de Red Bull si create din bine cunoscutele doze. Competitia jurizata este deschisa tuturor celor cu simt artistic si care au talentul sa creeze arta, sculptura, bijuterii si au ca sursa de inspiratie doza. Piesele selectate vor fi expuse intr-o expozitie in Bucuresti la finalul lunii Septembrie 2011.

Piesele trimise vor fi examinate de un juriu atent selectat din peisajul artistic romanesc. Juriul va evalua piesele pe baza Creativitatii (ideea din spatele conceptului), Executiei Conceptuale (cat de bine transmite ideea opera creata) si Constructiei (calitatea executiei, a operei finale). Cei care vor obtine cele mai mari punctaje vor fi parte a Red Bull Art of Can Exhibition care se va desfasura intr-o locatie deosebita din Bucuresti, primind astfel recunoasterea si expunere la nivel national.

Cele mai deosebite trei creatii vor fi premiate de juriu. Recompensa primului loc va fi o excursie de o saptamana la New York, pentru doua persoane si participarea la un workshop tinut la Muzeul Guggenheim New York pentru castigatorul competitiei. Premiul pentru locul doi va fi o excursie de 3 zile la Venetia, pentru doua persoane, pe perioada Expozitiei Internationale de Arta organizata de “La Biennale di Venezia”. Excursia include intrari la muzeele importante din Venetia. Iar premiul pentru locul trei va fi o excursie de 3 zile in Bilbao, pentru doua persoane. Excursia include intrari la muzee din oras, inclusiv Guggenheim Bilbao.

Inscrierea este gratuita si este deschisa publicului roman incepand cu data 09 mai pana pe 25 iunie 2011. Formularul de inscriere si detalii pot fi accesate pe www.redbullartofcan.ro

Arta de a crea capodopere din doze de Red Bull isi are inceputul in 1999. Expozitii au avut loc pretutindeni in lume, din Europa si pana in Noua Zeelanda. Tari precum Austria, Germania, Olanda, Elvetia, Marea Britanie, Africa de Sud, Singapore si SUA au inspirat artisti sa isi creeze propriile opere de arta din aluminiu.

Pentru mai multe informatii sau fotografii la o rezolutie mai buna, va rog sa ma contactati.

ARTICOLE SIMILARE

MUST SEE: Alger

realitatea

Ea e CEA MAI VIZIONATA PISICA de pe net

Destinații vacanță de iarnă

realitatea

Mariah Carey: Da, sunt însărcinată!

realitatea

KATE MIDDLETON, Ducesa Catherine a intrat in gura “soacrei”: “Prea lenesa, prea vanitoasa, nu foarte desteapta”

realitatea

Super Zeroes

Scrie un comentariu