Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Ducesa KATE e foc si para: “Bei prea mult! Nu las copilul cu tine!”

kate-middleton01Kate Middleton nu vrea să-şi lase cumnatul, pe prinţul Harry, să aibă grijă de fiul ei, micuţul George. Frumoasa ducesă se pare că nu are încredere în fratele soţului ei din cauză că acesta bea cam mult. Faptul că prinţului Harry îi cam place să tragă la măsea nu mai este un secret pentru nimeni. În aceste condiţii, ducesa de Cambridge nu prea se încumetă să-şi lase copilul în grija cumnatului ei, deşi prinţul îi cere destul de des acest lucru.

“Sătul să tot fie refuzat, Harry i-a întrebat pe William şi Kate care-i problema, de ce nu îl lasă să aiba grijă de George. “Nu aveţi încredere în noi?”, i-a întrebat el. nainte ca prinţul William să deschidă gura, Kate a sărit. “Adevărul e că nu am încredere”, a explicat ducesa. Ea adăugat că nu are nicio problemă ca Harry şi prietena lui, Cressida, să stea cu micuţul, atât timp cât e şi bona de faţă. “, a povestit o sursă din apropierea cuplului regal.

Se pare că William a încercat să-şi facă soţia să se răzgândească, însă Kate a fost de neclintit. “William a încercat să detensioneze situaţia, spunând că atunci când George va creşte, el şi Kate o să se mai gândesca, dar ducesa a intervenit cu asprime: ‘Harry, ideea e că bei prea mult, iar mie nu îmi place asta. Nu am încredere să îl las pe George în grija ta'”, a continuat sursa.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/kate-middleton-printul-harry-nu-te-apropia-de-copilul-meu-bei-486852.html#ixzz2x9CL3D8r

ARTICOLE SIMILARE

Şi ei au fost vampiri cândva!

De ce femeile postează fotografii alb-negru cu titlul „Provocare acceptată”

Andreea Damian

Ne-am culturalizat, ne-am plimbat și ne-am mișcat

realitatea

Cum arata mama Adelinei Pestriţu

Leonard Miron şi IUBITUL vor avea un COPIL!

Cum sa faci un cadou de zile mari

realitatea

Scrie un comentariu