Home > Slider > După Obama, Clinton și Soros – Robert De Niro a primit și el un pachet suspect

După Obama, Clinton și Soros – Robert De Niro a primit și el un pachet suspect

După ce zilele trecute, mai mulți politicieni democrați au primit pachete suspecte care conțineau bombe artizanale, poliția din New York investighează un pachet suspect primit de actorul Robert De Niro.

CNN și filialele NBC din New York au raportat că pachetul primit de actor ar fi  fost similar cu cele trimise politicienilor democrați și a fost trimis la o adresă din Manhattan în care se află un restaurant și birouri deținute de actor. Autoritățile au declarat miercuri că bombe artizanale au fost trimise criticilor proeminenți ai lui Donald Trump, răspândind teroarea în SUA cu mai puțin de două săptămâni înainte de alegeri.

De Niro a ridicat o sală întreagă în picioare la premiile Tony din New York, în iunie, pentru un discurs în care îl ataca pe președintele Donald Trump. Alte pachete care conțin exploziv suspect au fost trimise la casele fostului președinte Barack Obama și fostului candidat la președinție democrat, Hillary Clinton. Bombele au fost interceptate de Serviciul Secret.

Anchetatorii au descoperit, de asemenea, pachete suspecte adresate fostului procuror general Eric Holder și congresmanului democrat Maxine Waters. Poliția a declarat că un “dispozitiv exploziv” a fost găsit în sala de mesagerie a CNN din New York, într-un pachet cu numele fostului director al CIA, John Brennan. Iar la începutul săptămânii a fost descoperit un alt pachet care conținea o bombă artizanală la casa din New York a donatorului miliardar liberal, George Soros.

Miercuri seara pachetele au fost analizate de FBI la laboratorul din Virginia. Cel puțin cinci dintre pachete, inclusiv cel trimis lui Soros, au avut etichete și ștampile similare, potrivit FBI.

Donald Trump a condamnat miercuri încercările de atentate iar apoi, mai târziu în acea noapte, a atacat mass-media pentru că ar împrăștia știri negative despre el. Președintele a criticat jurnaliștii și pe Twitter.

“O mare parte a furiei pe care o vedem astăzi în societatea noastră este cauzată de raportarea intenționată, falsă și inexactă a presei mainstream cu știri false despre mine. Presa a devenit atât de rea și plină de ură încât nici nu am cuvinte să o descriu. Ziarele mainstream trebuie să-și revină și să se curețe de conținutul de acest gen și asta rapid!” a scris Donald Trump.

Articole asemanatoare
Robert De Niro
Robert de Niro, despăgubiri de 6 milioane de dolari
Martin Scorsese
Martin Scorsese îi reunește pe De Niro, Al Pacino și Pesci în cel mai scump film din cariera sa
robert de niro
Robert de Niro, un nou atac virulent la adresa lui Donald Trump
robert de niro
Robert de Niro a divorţat de soția lui, în mare secret, după o căsnicie de 20 de ani

Comenteaza acest articol

După Obama, Clinton și Soros – Robert De Niro a primit și el un pachet suspect

by realitatea   1 min
0