Home > Lifestyle > Ea e prietena lui Andrei Zaharescu! Seamana cu cineva cunoscut?

Ea e prietena lui Andrei Zaharescu! Seamana cu cineva cunoscut?

Andrei Zaharescu si Cosmina Ionescu au fost surprinsi de paparazzii impreuna, de mai multe ori. Cosmina are 34 de ani, este avocat-partener la o firma de profil din Capitala, avand o cariera de succes.

Intr-un reportaj realizat in urma cu ceva timp de gandul.info in care cateva femei de afaceri vorbesc despre pasiunea lor pentru cai, Cosmina marturisea: “Cand am senzatia ca se darama lumea, TVA mai mare, criza şi celelalte, vin aici si ma urc pe Eneas al meu si intr-o ora, cat calaresc, e deconectare totala. Luni dimineata plec la serviciu cu bateriile pline”.

Ceea ce este si mai interesant este ca desi tatal sau a fost calaret de performanta, a tinut-o departe de echitatie, pe principiul ca acesta este un sport periculos pentru o fata. Tanara a facut insa mult sport inca de mica: a invatat sa schieze inainte de a implini doi ani, a fost campioana la judo, a facut gimnastica si chiar bungee jumping. In ultima perioada, avocata de 34 de ani si Andrei Zaharescu (52 de ani) au fost vazuti tot mai des impreuna, intre cei doi fiind, se pare, mai mult decat o relatie de amicitie.

Articole asemanatoare
Ce interventii estetice au facut Andreea Berecleanu si Dr. Constantin Stan
Andrei Zaharescu e consul al Romaniei la Cape Town. Vezi cat castiga acum
La trei luni de la divort, Andrei Zaharescu si-a refacut viata! Vezi cine este iubita lui
Andrei Zaharescu, primele declaratii despre DIVORȚUL de Andreea Berecleanu!

Comenteaza acest articol

Ea e prietena lui Andrei Zaharescu! Seamana cu cineva cunoscut?

by   1 min
0