Home > Lifestyle > culinar tabu > In atentia iubitorilor de paste!

In atentia iubitorilor de paste!

Conform show-ului, “Trust me, I’m a doctor” de pe canalul BBC, pastele reincalzite sunt mult mai sanatoase! Pe ce se bazeaza acest principiu? Facand parte parte din grupa carbohidratilor, pastele sunt absorbite de catre organism precum “zaharuri”, crescandu-ne astfel nivelul glucozei din sange. Acestea odata asimilate, organismul elibereaza acea substanta numita insulina, pentru a reduce nivelul glucozei, motiv pentru care dupa fiecare portie copioasa de paste nivelul energiei scade.

Studiile efectuate asupra acestui caz arata ca pastele reincalzite, datorita schimbarii de temperatura (odata racite si apoi reincalzite) devin mult mai nutritive, carbohidratii fiind transformati in fibre. Adevarat sau nu, fanii bucatariei italiene cu siguranta vor fi incantati de acest lucru!

Articole asemanatoare
paie
Restaurantele din Italia și Marea Britanie folosesc paie din paste pentru a reduce consumul de plastic
singaz
Oamenii de știință au construit „frunza artificială” care folosește lumina pentru a produce singaz
Paște
Masa de Paşte, mai periculoasă decât cea de Crăciun. Câteva sfaturi de la nutriționiști
carbohidrați
A renunțat la carbohidrați după ora 14.00 și ceva uimitor i s-a întâmplat

Comenteaza acest articol

In atentia iubitorilor de paste!

by   <1 min
0