Home > Agenda > Eddie Murphy va juca în „Triplets” alături de Schwarzenegger și DeVito

Eddie Murphy va juca în „Triplets” alături de Schwarzenegger și DeVito

Eddie Murphy

Actorul de comedie Eddie Murphy, în vârstă de 56 de ani, îl va juca pe fratele lui Arnold Schwarzenegger şi Danny DeVito în filmul „Tripleții”. Vestea a fost confirmată de însuși Schwarzenegger la festivalul SXSW din Austin, Texas.

Fostul guvernator anunțase planurile pentru un sequel al filmului, sub titlul de „Triplets/Tripleţi” la ComicCon în 2012, iar în 2015, Eddie Murphy și-a exprimat dorința de a juca în filmul care va fi regizat de același Ivan Reitman.

La începutul lunii martie, Arnold Schwarzenegger a declarat pentru The Arnold Fans că filmările pentru „Triplets” vor începe în această vară, confirmând totodată apariția în mult așteptatul „Terminator 6”, sub regia lui Tim Miller și a lui James Cameron.

În primul film, Schwarzenegger, de 70 de ani, l-a jucat pe Julius Benedict, care și-a căutat mult timp fratele de care a fost separat la naștere, iar DeVito, în vârstă de 73 de ani, s-a aflat în rolul fratelui său Vincent, care s-a dovedit a fi un escroc.

Comedia „Gemenii” a fost lansată în 1988 și a avut un mare succes de box-office şi încasări de 216 milioane de dolari în întreaga lume.

Articole asemanatoare
Comedia cea mai cinică din lume – Războiul rozelor – a împlinit 30 de ani și e genială ca în prima zi
Eddie Murphy
Beverly Hills Cop 4 se mută la Netflix cu tot cu Eddie Murphy
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger s-a plimbat cu bicicleta alături de „prietena și eroina” sa Greta Thunberg
Terminator
Premiera de gală a ultimului film Terminator, anulată din cauza incendiilor de pădure

Comenteaza acest articol

Eddie Murphy va juca în „Triplets” alături de Schwarzenegger și DeVito

by Andreea Damian   1 min
0