Tabu
lifestyle

Carmen

Am absolvit o facultate cu durata de 5 ani..cu un orar foarte incarcat si de cele mai multe ori destul de matinal. Odata cu trecerea timpului si cu trezitul de dimineata am renuntat sa ma mai aranjez preferand sa mai dorm 5 minute in plus decat sa ma uit prea mult in oglinda. La un moment dat m-am trezit primind "complimente " de la profesoara mea de proiect..o doamna foarte cocheta care ma tot intreba de ce nu ma aranjez si eu si imi spunea ca atunci  cand o sa fac asta o sa am impresia ca port o masca si nu voi fi eu.
Nu ma intelegeti gresit..nu sunt sau cel putin nu ma consider o persoana care nu are nici o treaba cu moda sau cu schimbarile de look..doar ca oboseala care am adunat-o in facultate si lipsa timpului liber datorita programului incarcat, mi-au taiat cheful de a ma aranja in mod deosebit (desi la un moment dat am avut suvite verzi ).
Nu ma cosider un caz critic..dar simt ca as avea nevoie de parerea unor specialisti pentru a realiza o schimbare care sa ma faca sa ma simt chiar f bine in pielea mea. Am intampinat greutati si din cauza ca am un ten mixt si un par gras si dupa cum stiti acestea necesita o atentie deosebita si un timp mai indelungat pe care eu nu l-am avut la dispozitie. Acum ma aflu in cautarea unui job si cred ca o schimbare de look este esentiala.

ARTICOLE SIMILARE

Elizabeth Taylor, criticata dur de propriul fiu

Prima poveste de iubire pentru: Laura Cosoi, Roxana Vancea, Tania Budi, Crina Matei, Stela Popescu, Claudia ex-Sexxy

Prezentare colectie George Neagu, joi 19 martie

realitatea

EXCLUSIV: Vezi MENIUL de nuntă al lui Connect-R şi al Mishei!

Adevăratele nume ale vedetelor

realitatea

Bărbații mint mai mult decât femeile

realitatea

Scrie un comentariu