Home > Lifestyle > Sprâncenele metalice, cel mai recent trend de pe Instagram

Sprâncenele metalice, cel mai recent trend de pe Instagram

sprâncenele metalice

Cea mai recentă tendință de pe Instagram o reprezintă sprâncenele metalice, adică sprâncenele accesorizate cu diferite accesorii de birou și mercerie, cum ar fi ace de birou, capse, sârmă sau bolduri.

Această tendință de a evidenția sprâncenele cu metale a fost lansată de utilizatoarea Milan Bauranov, care a vrut să împărtășească aspectul hardware metallic, pe care nu-l vede deloc înfricoșător. Milan Bauranov a decis să împărtășească aspectul metalic pe Instagram și este ceva care, cu siguranță, nu pare a fi ceva care ar fi înfricoșat acasă.

Acest trend de sprâncene accesorizate cu metale a prins repede adepți, despre care spun că oferă un aspect rece, dar creative și le pun în valoarea ochii. Tânăra a folosit tot ce se putea găsi pe birou în multe dintre creațiile sale. Detaliile par să fie lipite pe sprânceană pentru a se asigura că nimic nu cade.

Cel mai extrem model al ei este cel cu 11 priercinguri aliniate pe sprânceană. Utilizatorii de pe Instagram au crezut că Milan Bauranov și-a trecut inelele de metal prin piele, însă modelul e realizat cu ajutorul unui adeziv prietenos cu pielea.

Sursa foto Instagram

Articole asemanatoare
Instagram
Instagram interzice filtrele faciale cu efect de „operații estetice”
Ultima tendință ușor stupidă pe internet dar care creează dependență: gelatina
buze
Metoda periculoasă pentru mărirea buzelor la care apelează tinerele
facebook
Schimbări importante la Facebook și Instagram

Comenteaza acest articol

Sprâncenele metalice, cel mai recent trend de pe Instagram

by Andreea Damian   1 min
0