Home > Lifestyle > Ei sunt cei patru finalisti de la Vocea Romaniei!

Ei sunt cei patru finalisti de la Vocea Romaniei!

Un nou sezon al emisiunii-concurs Vocea Romaniei se apropie de final, fanii celor implicati in competitie asteptand verdictul final cu sufletul la gura.

Dupa numeroase incercari, sambata, 21 decembrie, s-au stabilit cei patru concurenti care s-au calificat in marea finala, din 26 decembrie, si isi vor disputa titlul de “Vocea Romaniei”.

Adrian Nour este pariul lui Smiley din finala Vocea Romaniei. Desi artistul a fost impartit intre Nour si Claudia Iuga, fanii emisiunii l-au incurajat pe Smiley, in proportie de 67%, sa mizeze pe Nour. Doar 33% dintre telespectatori au votat-o pe Iuga.

Si Marius Moga a lasat publicul sa decida in locul lui. Iar fanii au decis, in proportie de 63%, ca reprezentanta “micului Mozart” din marea finala sa fie Sanziana Nicolae. In semifinala a fost eliminata Jovana Milovanovic, care s-a remarcat mai degraba gratie scandalului conform caruia ar fi devenit foarte apropiata de Moga.

Horia Brenciu mizeaza, in finala Vocea Romaniei, pe Mihai Chitu, in dauna Anei Maria Mirica, iar Loredana Groza mizeaza pe Marius Marin, eliminarea lui Muneer reprezentand poate surpriza sezonului.

Totul se va decide, insa, pe 26 decembrie, fanii emisiunii fiind invitati sa-si dea cu parerea in a doua zi de Craciun despre cine este Vocea Romaniei in 2013.

Articole asemanatoare
TABU a avut dreptate! Cum a castigat TIBERIU ALBU la Vocea Romaniei
David Bisbal vine la Vocea Romaniei
Am aflat: CINE va castiga “Vocea Romaniei”! E o mare surpriza!
Deznodamant trist la Vocea Romaniei: Ivana Farc / Totul despre relatia ei cu Tudor Chirila

Loading...

Comenteaza acest articol

Ei sunt cei patru finalisti de la Vocea Romaniei!

by   1 min
0