Tabu
Image default
PEOPLE

El Radu din Chișinău vrea o carieră în România

Tot mai mulți cântăreți din Republica Moldova s-au îndreptat către România pentru a începe o carieră muzicală. EL Radu lansează „În lumea ta”, un single despre iubire și despre dorința de a-ți petrece timpul alături de cel care ți-a furat inima.
Compusă de artist alături de Ivan Lincovschi și Ștefan Roșcovan, „În lumea ta” este o piesă ce are la bază povestea unui îndrăgostit care simte din ce în ce mai mult că iubirea își face loc în viața sa.

el radu - in lumea ta„«În Lumea Ta» este o piesă la care am muncit cel puțin jumătate de an și a avut mai multe variante. La început a avut cinci refrene, dar parcă nu era ce ne doream cu adevărat, iar când am început să scriem al șaselea refren am știut că este cel potrivit. Textul îmi aparține, am depus mult suflet să îl scriu și să mă întrec pe mine însumi, în calitate de textier. Linia melodică îi aparține colegului meu, Ivan Linkovsky, un sound producer cunoscut în Rusia, dar și în Republica Moldova. Mă bucur că a găsit timp să avem o colaborare exclusivă pentru proiectul «EL Radu». La aranjament a avut ceva de spus și Ștefan Roșcovan, un băiat mega talentat”, declară artistul. Originar din Republica Moldova, EL Radu este redactor-prezentator de 12 ani și prezintă emisiunea Express Muzical, la Radio Moldova. De asemenea, artistul a activat și ca prezentator TV la Matinalul postului public de televiziune din Moldova, Moldova 1.

el raduPrimul single din cariera sa muzicală a fost „Întotdeauna”, apoi au urmat piese precum „Iubirea eternă”, „Despre ea” și „Zov Liubvi”. EL Radu este cunoscut atât pentru modul în care compune, cât și pentru producția muzicală pe care o realizează, iar de-a lungul timpului a lucrat cu tineri artiști din România și nu numai.
https://www.youtube.com/watch?v=KuNsdyto-4s&feature=youtu.be

ARTICOLE SIMILARE

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut doi ani de relație

Tabu Tabu

Florin Dumitrescu și soția, aniversare surpriză

Tabu Tabu

Monica Bîrlădeanu tot mai aproape de Dumnezeu

Tabu Tabu

Alain Delon vrea să fie eutanasiat. Ce i-a cerut fiului său

Andreea Damian

Jennifer Lopez lansează o linie de produse pentru îngrijirea pielii

Andreea Damian

Mesajul misterios al Ioanei Ginghină! Ce a pățit actrița

Tabu Tabu

Scrie un comentariu