Tabu
Image default
PEOPLE

El Radu din Chișinău vrea o carieră în România

Tot mai mulți cântăreți din Republica Moldova s-au îndreptat către România pentru a începe o carieră muzicală. EL Radu lansează „În lumea ta”, un single despre iubire și despre dorința de a-ți petrece timpul alături de cel care ți-a furat inima.
Compusă de artist alături de Ivan Lincovschi și Ștefan Roșcovan, „În lumea ta” este o piesă ce are la bază povestea unui îndrăgostit care simte din ce în ce mai mult că iubirea își face loc în viața sa.

el radu - in lumea ta„«În Lumea Ta» este o piesă la care am muncit cel puțin jumătate de an și a avut mai multe variante. La început a avut cinci refrene, dar parcă nu era ce ne doream cu adevărat, iar când am început să scriem al șaselea refren am știut că este cel potrivit. Textul îmi aparține, am depus mult suflet să îl scriu și să mă întrec pe mine însumi, în calitate de textier. Linia melodică îi aparține colegului meu, Ivan Linkovsky, un sound producer cunoscut în Rusia, dar și în Republica Moldova. Mă bucur că a găsit timp să avem o colaborare exclusivă pentru proiectul «EL Radu». La aranjament a avut ceva de spus și Ștefan Roșcovan, un băiat mega talentat”, declară artistul. Originar din Republica Moldova, EL Radu este redactor-prezentator de 12 ani și prezintă emisiunea Express Muzical, la Radio Moldova. De asemenea, artistul a activat și ca prezentator TV la Matinalul postului public de televiziune din Moldova, Moldova 1.

el raduPrimul single din cariera sa muzicală a fost „Întotdeauna”, apoi au urmat piese precum „Iubirea eternă”, „Despre ea” și „Zov Liubvi”. EL Radu este cunoscut atât pentru modul în care compune, cât și pentru producția muzicală pe care o realizează, iar de-a lungul timpului a lucrat cu tineri artiști din România și nu numai.
https://www.youtube.com/watch?v=KuNsdyto-4s&feature=youtu.be

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Lopez s-a umplut de mușchi iar fanii ei au avut reacții puternice

Andreea Damian

Marina Voica s-a făcut actriță la 84 de ani

Tabu Tabu

Călin Geambașu, vacanță cu familia reunită după scandalurile celebre

Tabu Tabu

Maria Buza se întoarce la seriale și joacă din nou cu Marius Rizea

Tabu Tabu

Chris Hemsworth se retrage de la Hollywood

Andreea Damian

Momentul în care Sharon Stone a izbucnit în lacrimi

Andreea Damian

Scrie un comentariu