Tabu
Image default
CULTURE What's hot

Evolutia cazului “ELEVA DISPARUTA” – elemente noi! Manastirea, telefonul, detectivul!

Fata l-a vândut de bunăvoie. Ne-am gândit şi noi să nu fi fost cu cineva afară, să o constrângă. Nu era. Fata avea privirea pierdută, îngândurată. Timidă şi pierdută. I s-a cerut buletinul şi toate cele. S-a făcut că-l caută în geantă câteva minute, după aceea a spus că nu are actele telefonului, dar aduce ea cutia cu actele şi buletinul. Fata era timidă şi voia să ia banii cât mai repede şi să plece“, a declarat, pentru România TV, reprezentantul magazinului.

Mai mult, bărbatul a precizat că nu crede să fi fost vorba de o răpire.

Nu cred că este răpire sau ceva de genul acesta pentru că ne-am fi dat seama. Tremura dacă era constrânsă de cineva“, a spus acesta.

Citeşte şi Cazul Iuliei Ionescu, minora dispărută. Poziţia patriarhiei cu privire la posibilitatea de a se călugări

Potrivit reprezentanţilor magazinului, telefonul a fost vândut marţi, în jurul orei 13.00.

Poliţia Capitalei a organizat, în premieră, o celulă de criză. Fata a fost căutată în spitalele şi mănăstirile din jurul Capitalei, însă nici urmă de ea. Surse din anchetă au spus că tânăra ar fi lăsat mamei un bilet în care i-a spus că vrea să se călugărească.

Eleva în vârstă de 15 ani a dispărut miercuri, în drum spre liceul la care învată, Colegiul “Sfântul Sava”.

Dacă aţi văzut-o sau aveţi informaţii ce pot ajuta la găsirea elevei, sunaţi imediat la numărul de urgenţă 112 sau adresaţi-vă celei mai apropiate secţii de poliţie.

Un detectiv particular din Romania vrea sa o gaseasca pe Iulia Ionescu, eleva olimpica disparuta inca de miercuri. Razvan Miron a mai rezolvat un caz celebru de disparitie in urma cu un an, cand i-a gasit hainele in Dambovita unui fost fotbalist! Din nefericire, acum un an, cazul s-a incheiat tragic, insa misterul care plana de doua saptamani, in ciuda cautarilor efectuate de politie, a fost elucidat atunci de Razvan!“In cazul in care fata nu va fi gasita si vom fi solicitati de catre familie, ne vom implica in rezolvarea acestui caz, fara vreun interes material. Am avut o speta asemanatoare chiar anul trecut, o fata de varsta aproapiata cu a Iuliei Ionescu disparuse de acasa de mai bine de o saptamana. In trei zile am reusit sa o localizam. Fata fugise de acasa si se “mutase” cu un baiat pe care il cunoscuse pe Facebook.  In cazul de fata cred ca situatia ar putea fi diferita, avand in vedere ca fata in cauza provine dintr-o familie credincioasa, din informatiile citite in presa, am inteles ca ar avea chiar si un duhovnic. Agentia noastra chiar si in momentul de fata lucreaza voluntar la gasirea unui tanar disparut de pe data de 9 decembrie 2013, politistii au facut si fac in continuare o treaba foarte buna in investigarea acestui caz, insa este o speta foarte dificila, practic fara niciun indiciu. Insa pentru acest tanar disparut de mai bine de doua luni nici acum nu am auzit sa se faca vreo celula de criza”, a spus detectivul particular Razvan Miron.

ARTICOLE SIMILARE

Despre Cioran ⎢ Gabriel Liiceanu în dialog cu Vlad Zografi

Ciocîrlan

Cum să-ți pui ochii în valoare atunci când porți ochelari

Vedete nascute pe 15 septembrie!

realitatea

Ozana Barabancea: “Eu sunt o aparitie! Eu aleg barbatii, nu ei pe mine!”

Rusia eliberează 100 de balene ținute captive la presiunea lui Leonardo DiCaprio

Andreea Damian

CASNICA e cea mai sexy ROMANCA de pe internet! FOTO!

1 comentariu

MATHE KAROLY 15 February 2014 at 13:15

imi place, like&share, particip.,

Răspunde

Scrie un comentariu