Home > Lifestyle > DE CE a vrut sa se sinucida BENDEAC!

DE CE a vrut sa se sinucida BENDEAC!

bendeac33Mihai Bendeac investeste atat de mult suflet in dezvoltarea carierei sale de actor incat, atunci cand lucrurile nu merg asa cum isi doreste, cade in depresie. Uneori atat de adanc incat s-a gandit chiar sa isi ia viata.

“Ultima data s-a intamplat in urma cu doi ani si jumatate. Am cerut ajutor de specialitate. Am fost la Mirela Zivari. Frigul m-a salvat. Eram jumatate aplecat peste fereasta. Nici nu stiu cum am ajuns acolo. Intru foarte usor in depresie.”

“Mi-a fost tot timpul frica de un esec profesional. Imi amintesc ca in facultate ma trezeam noaptea si ma ardeam cu tigara, daca nu-mi iesea o repetitie”, a declarat el la Pro Tv.

Fanii lui Mihai Bendeac au mai fost in stare de soc. In trecut, pe Facebook a circulat zvonul mortii artistului si moderatorului de televiziune. Actorul, care a incetat colaborarea cu Antena 1, ar fi murit, potrivit profilului de Facebook al unui amic al lui. Acesta a postat o poza in care apare alaturi de Bendeac, următorul mesaj:

“RIP! Mihai Bendeac, artist emerit (16.02.1983 – 27.11.2013) Nu te vom uita. Andrei si Victor”, a scris tanarul pe site-ul de socializare.

Este clar ca este o gluma, una foarte proasta, insa interesant de stiut ar fi cum s-a ajuns la aceasta postare macabra pe Facebook si de ce Mihai Bendeac a fost de acord cu ea, dandu-i chiar el SHARE pe pagina sa oficiala.


Loading...

Comenteaza acest articol

DE CE a vrut sa se sinucida BENDEAC!

by   1 min
0