Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

DE CE a vrut sa se sinucida BENDEAC!

bendeac33Mihai Bendeac investeste atat de mult suflet in dezvoltarea carierei sale de actor incat, atunci cand lucrurile nu merg asa cum isi doreste, cade in depresie. Uneori atat de adanc incat s-a gandit chiar sa isi ia viata.

“Ultima data s-a intamplat in urma cu doi ani si jumatate. Am cerut ajutor de specialitate. Am fost la Mirela Zivari. Frigul m-a salvat. Eram jumatate aplecat peste fereasta. Nici nu stiu cum am ajuns acolo. Intru foarte usor in depresie.”

“Mi-a fost tot timpul frica de un esec profesional. Imi amintesc ca in facultate ma trezeam noaptea si ma ardeam cu tigara, daca nu-mi iesea o repetitie”, a declarat el la Pro Tv.

Fanii lui Mihai Bendeac au mai fost in stare de soc. In trecut, pe Facebook a circulat zvonul mortii artistului si moderatorului de televiziune. Actorul, care a incetat colaborarea cu Antena 1, ar fi murit, potrivit profilului de Facebook al unui amic al lui. Acesta a postat o poza in care apare alaturi de Bendeac, următorul mesaj:

“RIP! Mihai Bendeac, artist emerit (16.02.1983 – 27.11.2013) Nu te vom uita. Andrei si Victor”, a scris tanarul pe site-ul de socializare.

Este clar ca este o gluma, una foarte proasta, insa interesant de stiut ar fi cum s-a ajuns la aceasta postare macabra pe Facebook si de ce Mihai Bendeac a fost de acord cu ea, dandu-i chiar el SHARE pe pagina sa oficiala.

ARTICOLE SIMILARE

Chanel pierde o mare valoare

Daniela Györfi, moştenire de aproape 250.000 de la mama ei!

Cine este Alina Binder, viitoarea soţie a fostului principe Nicolae

Andreea Damian

Un francez, obligat să platească 10.000 de euro fostei soţii pentru că nu făceau suficient sex

realitatea

Plantele care îți răcoresc casa. Trebuie să le ai pe timpul verii!

Andreea Damian

Cele mai banale motive pentru care ne îndrăgostim

Scrie un comentariu