Home > Agenda > stiri > Enrique Iglesias va apărea gol pușcă în public

Enrique Iglesias va apărea gol pușcă în public

Enrique Iglesias a făcut un pariu extrem de dezvantajos înainte de Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Interpretul a spus că, dacă Spania va câștiga respectiva competiție, el se va îmbăta și se va dezbrăca complet după care va face ski nautic în Miami. Cum Spania tocmai a câștigat Campionatul Mondial de Fotbal, Iglesias trebuie să se țină acum de cuvânt și să se dezbrace în public. Ceea ce, între noi fie vorba, este interzis în Statele Unite, dar pe cine mai interesează.

Ineditul eveniment a fost confirmat chiar de purtătorul de cuvânt al cântărețului care a spus doar atât: "Un pariu e un pariu" și că Enrique se va ține de cuvânt. Așa că tot ce ne rămâne e să așteptăm punerea în practică a pariului. Enrique a declarat vis-a-vis de stripteas-ul public că e sigur că iubita lui Anna Kournikova nu se va supăra pentru că are un spirit liber și independent.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

Enrique Iglesias va apărea gol pușcă în public

by realitatea   1 min
0