Tabu
Image default
LIFESTYLE

Epoca de AUR in bucatarie

Gatesti mult? …

O nouă epocă de aur ajunge în bucătăriile noastre. Henkel anunță o inovație într-o nouă formulă care revoluționează procesul de curățenie în bucătărie, aducând un nou standard „de aur” în spălatul vaselor – atât manual, cât și automat – și lansează două game premium noi pentru vase strălucitoare, „ca aurul”: Pur Gold și Somat Gold Gel.

Mulțumită acestor game, vasele intră într-o „epocă de aur” a eficienței și strălucirii, în timp scurt și fără efort, cu rezultate demne de o medalie de aur de fiecare dată, indiferent de modul spălării – manual sau automat.

Noua formulă Pur Gold este de două ori mai concentrată și extra eficientă contra grăsimii – acum, o singură picătură de Pur Gold acționează de 2 ori mai bine și mai rapid, pentru rezultate strălucitoare, atunci când speli vasele manual.

În același timp, noua formulă înmoaie petele dificile de mâncare sau crustele întărite, fără să mai fie nevoie de înmuierea prealabilă a vaselor foarte murdare. 10 minute sunt acum suficiente pentru a îndepărta cele mai „încăpățânate” cruste, așa cum sunt cele care se formează după prepararea unor produse cu amidon, precum pastele, orezul sau cartofii.

Și pentru că orice bucătărie merită să strălucească, Henkel completează gama premium Gold și lansează o noutate și pentru cei care folosesc mașina automată de spălat vase: noul Somat Gold Gel, singurul gel bicameral de pe piață, setează standardul „de aur” și în spălarea automată a vaselor. Lansarea noului Somat Gold Gel vine în completarea gamei de tablete Gold lansată anul trecut care a devenit în scurt timp un reper pentru segmentul de detergenți de vase pentru mașini automate. Astfel, folosind soluțiile premium oferite de Henkel, vasele rămân strălucitoare și curate de fiecare dată, fără să mai fie necesară curățarea lor în prealabil.

Noile game Pur Gold și Somat Gold Gel se găsesc la raft începând cu luna iunie. Pur Gold este disponibil în două dimensiuni:  450 ml și 700 ml și cu două tipuri de parfum – Lămâie și Fresh. Somat Gold Gel, noul detergent pentru mașina de spălat vase, este disponibil in 2 variante de 600 ml, Anti-grease si Neutra-fresh, echivalentul a 24 de spălări.

Prețuri recomandate:

Somat Gold Gel pentru mașina de spălat vase:          600 ml sau 24 spălări: 31,62 lei
Pur Gold:                                                                     450 ml: 6,89 lei             900 ml: 9,55 RON

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie a plans pe scena, cand a primit un Oscar onorific! (VIDEO)

Telefonul Dior

realitatea

Dependenta secolului XXI si ce putem face in privinta ei

realitatea

Sistemul Random Number Generator la Cazinouri Online

realitatea

Imagini inedite cu ştirista Anca Lungu, în rochie de mireasă!

S-a deschis un nou BurgerBar in Bucuresti

Scrie un comentariu