Tabu
FASHION

Ești o petrecăreață înnăscută? Iată ce rochii elegante să porți în club!

În fiecare joi, vineri și sâmbătă ai planul facut – iți strângi grupul de prieteni și rezervați masa la clubul preferat. Finalul de săptămână se anunță a fi întotdeauna condimentat cu muzică, distracție și multe poze distribuite pe Facebook și Instagram. Până la urmă, ești o adevărată regină a oricărei petreceri și trebuie să te bucuri de fiecare seară la maxim! De aceea, în garderoba ta se regăsesc întotdeauna rochii elegante spectaculoase, în care să arăți impecabil și să faci senzație de fiecare dată când ajungi în club. Dar chiar și tu mai ramâi câteodată în pană de idei – iată câteva idei de rochii elegante perfecte pentru ieșirile tale nocturne!

Rochii elegante albe

Poartă alb și nu vei da greș niciodată! Mai ales dacă ești adepta unui ten bronzat, contrastul dintre piele și ținuta pe care o porți va arăta absolut demențial! Alege rochii elegante care să iți pună în evidență formele corpului și asigură-ți o apariție de senzație! Iar dacă modelul pe care il alegi are și niște decupaje îndrăznețe, poți să fii sigură că vei întoarce toate privirile din jurul tău! În magazinul online Bogas vei găsi o gamă foarte variată de rochii elegante albe. Adaugă-le în garderobă pe cele care te reprezintă și distrează-te la maxim!

Rochii elegante din latex

Latexul este la mare căutare sezonul acesta! Din fericire, designerii au decis să îl reintroducă și în colecțiile de primăvară-vară, iar noile modele de rochii elegante arată incredibil de bine! Pe lângă faptul că iți pune corpul în evidență, latexul este foarte seducător și îți asigură acel aer de bad girl pe care știm că ți-l dorești.

Cu toate acestea, încearcă să păstrezi o linie rafinată și să nu ai o abordare care frizează cu vulgarul. Adaugă accesorii care să îi pondereze sex appealul pe care îl transmite și vei avea numai de câștigat. De exemplu, rochiile elegante din latex arată foarte bine cu perle, dresuri opace și pantofi fără platou.

Rochii elegante cu paiete

Când vine vorba despre ținuta perfectă pentru o noapte în club, paietele sunt întotdeauna o alegere perfectă. Mai mult, sezonul acesta se anunță a fi plin de rochii elegante cu paiete, așa că nu ezita și adaugă în garderobă cât mai multe modele. Marele lor avantaj este că nu au nevoie de foarte multe accesorii, așa că nu rata șansa de a arăta bine cu un efort minim. O varietate foarte mare de astfel de rochii elegante se găsește pe site-ul oficial Bogas. Dar cel mai bine intri tu pe site și descoperi intreaga colecție disponibilă.

Când vine vorba de petreceri, ești cea mai mare cunoscătoare a noilor trenduri și știi întotdeauna cum să te distrezi la maxim. Imbracă cele mai spectaculoase rochii elegante și te vei bucura întotdeauna de întreaga atenție a celor din jurul tău.

 

ARTICOLE SIMILARE

Chanel si-a prezentat colectia de primavara 2011

realitatea

Meghan poartă întotdeauna haine șifonate iar experții au găsit repede explicația

Andreea Damian

Cate Blanchett sau Naomi Campbell?

realitatea

Chanel x Camille Charrière, un fashion video devenit viral pe Instagram

Ciocîrlan

Janina Nectara – Exclusiv Cavalli

realitatea

Cei mai bine îmbrăcați în 2008

realitatea

Scrie un comentariu