Tabu
Image default
lifestyle

Exclusiv Tabu.ro: interviu cu modelul Ayann Radu-Alexandru

Tabu.ro – Care sunt primii pași pe care trebuie să-i facă un tânăr, dacă dorește să urmeze această carieră?
Ayann– Trebuie să
știi de la început foarte bine ce-ți dorești, să-ți urmezi visul… să fii trup și suflet. Dacă dorești să afiliezi pe o astfel de ramură, dacă acesta este visul tau, trebuie să lupți și să ți-l duci până la capăt, chiar dacă uneori te vei simți dezamăgit. Åžtiți cum se spune… atunci când vei cădea în praful drumului, trebuie să te ridici, să te scuturi și să mergi mai departe.

Tabu.ro – Care sunt atuurile pe care trebuie să le ai?
Ayann – Nu trebuie să ai acea frumusețe răpitoare neapărat, trebuie să ai doar… acel ceva. Urmăresc frecvent ‘’FashionTV’’ și majoritatea modelelor au doar foarte mult sarm, inteligență și o atitudine corespunzatoare, aceste lucruri primând în fața frumuseții. Åži apoi, să ținem cont că natura nu e la fel de darnică cu fiecare om în parte, dar compensează prin alte calități. În plus, dacă îți dorești ceva cu adevărat… poți muta și munții din loc.

Tabu.ro – Ce se întampla dincolo de scenă? Care sunt pregătirile ce se fac înaintea unei prezentări?
Ayann– Este foarte multă muncă, mult efort depus. Depinde acum dacă ne referim la reclame/shooting-uri sau la prezentările de modă, oricum, indiferent despre care dintre acestea ar fi vorba, succesul de la sfarșit aduce și bucuria modelului, uitând efortul depus pe parcus.

Tabu.ro – Cum se împarte viața personală cu cea profesională?
Ayann – Dacă e
ști un model complet, și viața îți este conturată doar din modelling, atunci este cam greu să te încadrezi astfel încat să ai și o viața personală satisfăcătoare, dar dacă reușești să găsești persoana care să te înțeleagă se pot combina cu succes. Iar munca poate fi o plăcere dacă o faci din pasiune, și nu din obligație. Petrecerile mondene sunt o adevarată distracție și un prilej pentru a-ți noi cunoștințe. Problema cea mare poate fi doar distanțarea fața de familie, timpul petrecut în sânul acesteia fiind destul de limitat.

Tabu.ro – Ai participat la filmările unui videoclip cu Loredana Groza, cum descrii experiența?
Ayann – Da, nu cu mult timp în urmă am filmat un clip cu Lori. A fost altceva. O nouă experien
ță și un alt orizont. Å¢in minte că am filmat clip-ul iar ziua următoare m-am întâlnit cu ea, la ‘’Bucharest Fashion Week’’, unde era mireasa unei prezentări. Este o persoană foarte vesela și prietenoasă, are ceva natural și firesc, ceea ce foarte rar întalnești la artiștii de calibrul ei.

ARTICOLE SIMILARE

Ce mama frumoasa are ANDA ADAM! Uite FOTO!

Ce salariu are Elena Băsescu! Vezi ce a scris în DECLARAŢIA DE AVERE

Chris Brown agaţă femei folosind replici şocante

realitatea

Comingout-uri celebre

realitatea

Competiţia celor mai buni sommelieri la Barmaniada 2011

realitatea

10 cele mai nereușite operații la sâni ale celebrităților

realitatea

Scrie un comentariu