Home > Agenda > stiri > EXPERIMENT tabu. O jurnalista nu s-a mai epilat de 18 luni!

EXPERIMENT tabu. O jurnalista nu s-a mai epilat de 18 luni!

Emer O’Toole, o jurnalista de 28 de ani din Anglia, a creat controverse pe internet dupa ce a aparut la o emisiune matinala si si-a arata parul de la subrat si de pe picioare. Tanara a spus ca nu s-a mai epilat de 1 an si jumatate, de cand a decis sa provoace notiunea conform careia femeile trebuie sa-si rada parul de pe corp pentru a si fericite si a se simti atragatoare.

Este adevarat ca Emer nu este singura femeie din lume care nu se epileaza, dar in societatea moderna, parul de pe corp al unei femei este un tabu. Studenta a realizat insa ca a inceput sa se epileze la 14 ani nu pentru ca avea nevoie, ci pentru ca asa i s-a spus. Asa ca acum s-a decis sa fie protagonista unui experiment care va clatina notiunea de frumusete feminina.

La inceput, lui Emer i-a fost sa se obisnuiasca cu noul look, mai ales ca oamenii se holbau la ea, dezgustati sau surprinsi, de fiecare data cand ridica bratele, in metro, in autobuz sau cand cerea nota de plata la un restaurant. Aceasta a marturisit ca s-a simtit ciudat in mai multe ocazii, mai ales cand hainele ii dezvaluiau prea mult din podoaba de la subrat sau de pe picioare, dar apoi a inceput sa aiba incredere in ea. In plus, barbatii o plac, pentru ca “si ei au par pe corp”.

Articole asemanatoare
Inna, neepilată în videoclipul cu J Balvin!
Vedete in ipostaze care au înmărmurit planeta! (FOTO)

Loading...

Comenteaza acest articol

EXPERIMENT tabu. O jurnalista nu s-a mai epilat de 18 luni!

by   1 min
0