Tabu
Image default
LIFESTYLE

Extensiile duc la căderea păruluui

Extensiile de păr sunt extrem de periculoase pentru părul natural. Este concluzia pe care au tras-o specialiștii din lumea întreagă. Åži nu doar ei au declarat acest lucru, ci și un număr mare de hair stiliști care au recunoscut că o mare parte dintre clintele lor s-au plâns că au început să chelească după ce au purtat extensii.

Extensiile vă vor face părul să pară mai lung și mai bogat, dar, în același timp, duc la calviție. Acest lucru se întâmplă atunci când extensiile sunt purtate perioade îndelungate, iar scalpul este supus unei tensiuni ridicate.

Ce e mai grav e faptul că femei tinere, chiar în vârstă de 20 de ani, au rămas pentru totdeauna fără păr pe anumite porțiuni ale capului. Acest lucru a putut fi observat și la vedete de prim rang cum ar fi Naomi Campbell sau Victoria Beckham care au folosit mult timp această tehnică de înfrumusețare. Mai mult, Jennifer Aniston le-a îndemnat pe toate femeile din lume să renunțe la acest "accesoriu" pentru că nimic nu îți distruge părul mai repede decât extensiile.

Extensiile sunt făcute atât din păr artificial, cât și din păr natural și pot fi aplicate cu lipici direct pe scalp sau pe păr ori pot fi prinse de părul natural prin supraîncălzire. Sfaturile cele mai importante care vin din partea specialiștilor sunt: extensiile nu ar trebui să fie lipite prea puternic, nici să fie prea lungi și nici să fie purtate perioade îndelungate. În plus, în cazul în care ați observat că ați început să cheliți, primul pas ar fi să vă scoateți extensiile pentru a permite părului natural să se regenereze, fapt care este posibil chiar și în cazuri extreme.

ARTICOLE SIMILARE

Uită de Hygge! Există un alt cuvânt de care ai cu adevărat nevoie pentru a găsi fericirea

Andreea Damian

Antrenoarea lui Marcel Toader, de nerecunoscut pe Facebook! Uite in ce ipostaze a pozat

Nicoleta Luciu a lesinat iar de foame! “Aia din Africa nu mananca nimic si nu mai mor”

JULIA ROBERTS DIVORŢEAZĂ, după 12 ani de căsnicie?

Lifestyle Design

realitatea

Pauza de cafea, benefică la locul de muncă

realitatea

Scrie un comentariu