Home > Fashion > Fashion Trend: Costumele de baie potrivite siluetei tale

Fashion Trend: Costumele de baie potrivite siluetei tale

Indiferent de ce spun meteorologii, mintea ne fuge la vară, la mare şi la soare. După ce te-ai asigurat că ai ales o cremă cu un factor de protecţie ridicat pentru a nu avea probleme cu arsurile, gândeşte-te ce costum de baie vrei purta pe plajă în vara lui 2011.
Dacă nu eşti încă decisă sau vrei câteva sfaturi, iată cu ce te pot ajuta.
Vara aceasta se poatră costumele de baie retro, cu volănaşe sau cele cu imprimeuri geometrice.
Atunci când alegi costumul de baie, bazează-te pe preferinţele tale, dar şi pe ceea ce este potrivit formei corpului tău.

În cazul în care ai câteva kilograme în plus, stilul retro îţi pune cel mai bine în valoare formele feminine conferindu-i corpului tău forma de clepsidră. Aşa că, pentru un look chic, optează pentru costumele de baie cu talie înaltă.

Dacă ai bustul mai mic, volănaşele sunt cea mai simplă modalitate de a adauga volum în partea de sus a costumului de baie. Volănaşele sunt considerate un trend romantic care domină moda costumelor de baie în această vară. Partea bună este că ele pot fi amplasate oriune pe costumul de baie, pot fi de orice mărime, culoare şi textură.

Dacă ai sânii mari ar trebui să eviţi costumele de baie croşetate. Dacă însă ai o statură atletică, tocmai pe costumele croşetate ar trebui să pui accentul. Deşi nu sunt cele mai comode atunci când vine vorba de înot, costumele croşetate sunt în trend vara aceasta. Asortate cu pantaloni scurti din denim sau cu fuste midi, ele îţi vor conferi un aer trendy.


În cazul în care doreşti să pari mai înaltă, ar trebui să porţi un top imprimat cu un bikini uni şi să eviţi costumele de baie care se asează jos pe coapse. Printul poate fi cu motive florale, geometrice sau animal print. Cu singura menţiune că imprimeul să nu fie foarte mare.

Articole asemanatoare
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO
Raluca van Staden, romanca gratie careia cancerul e depistat în 6 minute

Comenteaza acest articol

Fashion Trend: Costumele de baie potrivite siluetei tale

by realitatea   1 min
0