Home > Agenda > stiri > Femeile sunt campioane la spionajul casnic

Femeile sunt campioane la spionajul casnic

Femeile sunt cele mai mari spioane din lume. Nu vă gândiți la spionajul clasic, de genul James Bond, ci la spionajul casnic. Britanicii au efectuat de curând un studiu prin care au încercat să afle cam câtă încredere au partenerii de cuplu unul în celălalt.

Studiul a folosit 1000 de cupluri, iar rezultatele au arătat că în 300 dintre acestea partenerii se spionează unul pe celălalt. 8% dintre bărbați au recunoscut că trag cu ochiul la emailurile partenerelor, iar 14% dintre femei au spus că fac acest lucru destul de des. Motivul? Gelozia și suspiciunile. Rezultatele sunt în contrast total cu ideea că femeile nu se pricep la tehnologie. Specialiștii au spus, însă, că femeile sunt în stare de orice când simt că relația lor e în pericol.

Procentele sunt asemănătoare și când vine vorba de citirea mesajelor din telefoanele mobile. 7% dintre bărbați dau năvală în telefonul soției ori de câte ori au ocazia, în timp ce numărul femeilor care fac asta este aproape dublu: 13%. Spionajul nu se oprește aici: 1% dintre cei chestionați au recunoscut că au montat camere ascunse în casă, iar 10% dintre femei se uită des în istoria calculatoarelor pentru a vedea pe ce site-uri stau partenerii lor.

Rezultatele i-au surprins pe organizatorii studiului, care se așteptau la procente mult mai scăzute. "Oricare ar fi motivele spionajului casnic, este mult mai răspândit decât ne așteptam. Ca să tragem o concluzie, în 33% din cupluri există cel puțin un partener care îl spionează într-un fel sau altul pe celălalt", a declarat coordonatoarea echipei care a efectuat studiul.


Comenteaza acest articol

Femeile sunt campioane la spionajul casnic

by realitatea   1 min
0