Tabu
Image default
lifestyle

Fest’Asia 2009 e gata de start!

Timp de 10 zile, de pe 19 pana pe 28 iunie, cea de-a patra editie a singurului festival de film asiatic din Europa Centrala si de Est aduce la Bucuresti, la Cinema Scala, o puternica selectie de peste 50 de pelicule asiatice, dar si multe surprize "tematice": astfel, de maine seara, in holul cinematografului va asteapta un bar cu produse traditionale asiatice, dar si un gift shop cu promotionale inedite, toate cu specific asiatic, pornind de la leit-motivul acestei editii: Ochiul!

Seara de deschidere a festivalului aduce doua proiectii de neratat: de la 19:30, prima parte a trilogiei "The Eye", regizate de fratii din Hong Kong Danny si Oxide Pang, urmata, la ora 22:00, de un alt horror de exceptie -tailandezul "Body", recunoscut drept unul dintre filmele care au reinventat efectele speciale in cinematografia asiatica. Va asteptam, asadar, vineri, 19 iunie, incepand de la ora 19:30, la deschiderea oficiala a festivalului, pentru o prima doza-soc din "experienta Fest’Asia"! In atasament gasiti un comunicat de presa cu mai multe detalii despre highlight-urile Fest’Asia 2009, impreuna cu programul festivalului si line-up-ul complet, pe sectiuni, filme si date de difuzare.

De asemenea atasate sunt o fotografie din filmul "The Eye" si visualul festivalului. Detalii despre Fest’Asia se gasesc si pe site-ul nostru oficial, www.festasia.ro.

ARTICOLE SIMILARE

5 lucruri cu… Andreea Liptak

realitatea

UMFLATI sau DEZUMFLATI. Cele mai socante schimbari de look ale celebritatilor

Legatura dintre MARIUS MOGA si sanii mari ai Loredanei! FOTO

Primarul Parisului și actrița Marion Cotillard au aprins luminile de sărbători

realitatea

Prada reinveanteaza clasica coada de par

realitatea

Michael Jackson a murit sănătos

realitatea

Scrie un comentariu