Tabu
Image default
lifestyle

Fest’Asia 2009 e gata de start!

Timp de 10 zile, de pe 19 pana pe 28 iunie, cea de-a patra editie a singurului festival de film asiatic din Europa Centrala si de Est aduce la Bucuresti, la Cinema Scala, o puternica selectie de peste 50 de pelicule asiatice, dar si multe surprize "tematice": astfel, de maine seara, in holul cinematografului va asteapta un bar cu produse traditionale asiatice, dar si un gift shop cu promotionale inedite, toate cu specific asiatic, pornind de la leit-motivul acestei editii: Ochiul!

Seara de deschidere a festivalului aduce doua proiectii de neratat: de la 19:30, prima parte a trilogiei "The Eye", regizate de fratii din Hong Kong Danny si Oxide Pang, urmata, la ora 22:00, de un alt horror de exceptie -tailandezul "Body", recunoscut drept unul dintre filmele care au reinventat efectele speciale in cinematografia asiatica. Va asteptam, asadar, vineri, 19 iunie, incepand de la ora 19:30, la deschiderea oficiala a festivalului, pentru o prima doza-soc din "experienta Fest’Asia"! In atasament gasiti un comunicat de presa cu mai multe detalii despre highlight-urile Fest’Asia 2009, impreuna cu programul festivalului si line-up-ul complet, pe sectiuni, filme si date de difuzare.

De asemenea atasate sunt o fotografie din filmul "The Eye" si visualul festivalului. Detalii despre Fest’Asia se gasesc si pe site-ul nostru oficial, www.festasia.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Ora Pământului

realitatea

Top 10 trenduri de travel în 2010

realitatea

Mel Gibson are o amantă sexy și tânără din Rusia

realitatea

Naomi Watts este Lady Di

realitatea

Înscrie-te la cursurile care îţi colorează programul after work!

Adele, sursă de inspiraţie pentru soldaţii americani – VIDEO

realitatea

Scrie un comentariu