Tabu
CULTURESlider

Fii Mos Craciun pentru copiii defavorizati!

Se apropie Craciunul si, ca in fiecare an, il asteptam cu cadouri pentru familie si prieteni, mancaruri alese, brazi impodobiti si multa veselie. In acest rastimp, copiii defavorizati din centre de plasament viseaza la Mos Craciun si spera ca acesta sa le rasplateasca prin cadouri cumintenia. Il putem ajuta pe Mosul sa indeplineasca dorintele lor?

Fundatia Inimi Deschise va invita sa fiti parte a proiectului „Bucurie de Craciun”, proiect prin care isi propun sa faca fericiti 270 de copii care provin din familii in dificultate. Grupul de copii este format din 108 fete si 162 baieti cu varste cuprinse intre 3 si 18 ani.


Fiecare dintre noi am experimentat bucuria de a darui. Si nu doar de Craciun, ci oricand am avut un gand si o vorba buna, oricand am oferit ceva oamenilor, si mai ales celor ce aveau foarte mare nevoie de darurile noastre.

Fiecare copil va scrie o scrisoare  in care va spune ce cadou i-ar placea sa primeasca de Craciun. Fundatia va strange aceste scrisori si vor trimite cate una fiecarei persoane care doreste sa ofere copilului cadoul la care viseaza. Din experienta anilor trecuti, printre lucrurile dorite de copii sunt hainute, jucarii si dulciuri. Valoarea cadoului nu va depasi suma de 100 lei.

Puteti opta pentru a aduce chiar dumneavoastra cadoul si a-l oferi copilului, sa trimiteti cadoul la sediul fundatiei daca nu puteti ajunge la petrecerea de Craciun sau sa donati banii si cei din fundatie sa se ocupe de cumpararea cadoului.

Daca doriti sa va alaturati acestei initiative, va rugam sa ii contactati pe cei din fundatie la adresa de e-mail: [email protected] sau la numarul de telefon 0720.206.413 – Daniel Fusea.
Fundatia Inimi Deschise desfasoara proiecte pe tot parcursul anului destinate dezvoltarii armonioase a acestor copii. Puteti sustine financiar acesti copii donand in contul Fundatiei Inimi Deschise:
Raiffeisen Bank – Sucursala Vitan Sud RO17 RZBR 0000 0600 1405 5096

ARTICOLE SIMILARE

Festivalul Internaţional de Film Independent ANONIMUL | Douăsprezece scurtmetraje româneşti, în competiţie

Andreea Damian

Castiga unul din cele 5 seturi pentru igiena orala Sunstar Gum Original White!

realitatea

Regina, „neagră” de furie! Topmodelul care s-a așezat pe tronul ei

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 8 mai!

realitatea

Bibi și Antonio Pican s-au despărțit! Mesajul emoționant publicat de artistă

Andreea Damian

Casa lui Drake arată ca un monument. Are propriul teren de baschet FOTO

Andreea Damian

Scrie un comentariu