Home > Lifestyle > FLORIN ZAMFIRESCU intinereste langa noua iubita!

FLORIN ZAMFIRESCU intinereste langa noua iubita!

zamfirescu casa divortzamfirescu iubitaFLORIN ZAMFIRESCU traieste a doua tinerete, desi are copii de 30 ani, ambii actori. Dupa divortul surprinzator de Catalina Mustata, marele actor s-a trezit alungat din casa, dar si-a construit o alta, chiar in curtea fostei sale locuinte, spre disperarea Catalinei, care a ridicat imediat un zid inalt despartitor. ZAMFIRESCU s-a lasat de fumat dupa 45 ani, si-a schimbat regimul alimentar si arata din ce in ce mai bine, “de vina” pentru toate aceste schimbari positive fiind noua lui iubita, Daciana, de profesie medic.

„Mă simt foarte bine, nu am mai avut necazuri cu inima şi am scăpat şi de operaţie. Trebuie doar să-mi iau tratamentul pentru tensiune. Din cauza problemelor cardiace m-am lăsat de fumat, după 45 de ani. Fumam mai mult de două pachete pe zi, vreo 50 de ţigări. Am grijă şi cu alimentaţia, am renunţat la prăjeli, la grăsimi, carne mănânc destul de rar. De la o vârstă, toate acestea sunt absolut normale, trebuie să avem mai multă grijă de noi”, a declarat, pentru Click!, Florin Zamfirescu.

Tonusul bun pe care actorul îl are se vede şi în carieră, acesta fiind implicat în multe proiecte: „Am două filme noi, regizate de Şerban Marinescu, care n-au fost încă lansate, iar luna trecută am avut premieră la Teatrul Metropolis cu piesa «Doi pe-o bancă». La 19 februarie voi avea premieră cu «Hoţii de frumuseţe», o producţie a companiei de teatru D’Aya”, a mai spus actorul.


Loading...

1 Response

  1. gheorgica

    Nevasta dauneaza grav sanatatii? Poate scapa de tensiune si unul cu Catalina care este mai faina decat iubita medicament

Comenteaza acest articol

FLORIN ZAMFIRESCU intinereste langa noua iubita!

by   1 min
1