Tabu
lifestyle

FOTO DE COLECTIE! Andreea Marin, Mihaela Radulescu, Andreea Raicu si Andreea Esca, impreuna, pe coperta unei reviste


Sunt poate cele mai populare nume din sfera publica romaneasca. Din televiziune. Din ziare si reviste. Si sunt toate la un loc! Andreea Marin, Mihaela Radulescu, Andreea Raicu, Geanina Corondan, toate la inceputul carierei, pe aceeasi coperta aniversara a unei reviste.

Andreea Raicu, ea este cea care a descoperit printre lucrurile de pret pe care le pastreaza, una dintre copertele revistei Viva, realizata intr-un moment aniversar. Imaginea cu pricina le-a strans laolalta pe divele televiziunii din Romania: Andreea Marin, Mihaela Radulescu, Alessandra Stoicescu, Andreea Esca, Andreea Raicu, Corina Danila, Nadine, Geanina Coronda, Adriana Muraru si Dana Nalbaru.

“In weekend m-am uitat prin lucrurile pe care le mai am pe la mama: tot felul de haine la care nu am renuntat pentru ca imi aduc aminte de diverse momente frumoase din viata mea, fotografii, primele reviste cu mine in care ma mir de cum aratam, tot felul de afise de la reclamele pe care le-am facut… si multe alte lucruri pe care le-am strans de-a lungul anilor.
Ce am gasit si uitasem complet ca am facut este o coperta speciala pentru un numar aniversar al revistei Viva, la care lucram in calitate de redactor de moda in perioada aceea. Mi-aduc aminte ca era o sedinta foarte foarte dificila pentru ca intrunea cele mai populare vedete de televiziune de la momentul respectiv. E, imaginati-va, fiecare cu programul ei – cat de complicat a fost de gasit o zi in care sa poata toate 🙂 si ce era mai special era faptul ca sedinta foto era realizata intr-o casa din cartierul Primaverii”, a povestit Andreea Raicu pe blogul sau.

ARTICOLE SIMILARE

LOVE STORY: 6 ani de 160 de caractere

realitatea

Mel Gibson primea cadouri sub formă de prostituate

realitatea

Cum arata Miki de la K-pital in costum de baie, la 40 de ani!

MARIOARA MURARESCU operata de doua ori pe creier!

ELENA BAGUCI – aventura cu Cristi Chivu?

Henna Tattoos Vintage Show

realitatea

Scrie un comentariu