Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Frotox – noul Botox

Frotox sau iovera reprezintă un nou tratament împotriva ridurilor, care se presupune că ar fi noua generaţie de “Botox”. Mai mult, se presupune că ar crea rezultate mult mai rapide decât toxina botulinică. O sesiune de 15 minute ar costa în jur de 300 de lire, iar rezultate durează aproximativ 3 luni.

Când tratamentul cu toxină botulinică, cunoscut drept Botox, a fost lansat pe piaţă, a reprezentat un adevărat miracol. Dacă la început, printre celebrităţi, părea un tratament tabu, se făcea, dar ele negau, alocându-i geneticii toate meritele, în prezent e la fel de comun ca o vizită la stomatolog pentru un detartraj.

Am fost martore la lansarea pe piaţă a multor tratamente de salon şi produse care se promovau ca o alternativă noninvazivă a procedurii, însă Frotox a creat cel mai mult tam-tam.

Dezvoltat de un grup din California ce realizează tehnologii medicale numit myoscience, tratamentul tratează temporar ridurile orizontale şi verticale de pe frunte folosind o tehnică numită cryoneuromodulation. Mai exact, procedura de 15 minute, presupune plasarea unui dispozitiv umplut cu azot lichid lângă nervii care controlează muschii care cauzează apariţia ridurilor. Un astfel de şoc extrem de rece pune nervii în hibernare timp de până la patru luni, astfel muşchii se relaxează şi ridurile dispar.

Se pretinde a fi un tratament fără durere, eficient şi precis, ceea ce înseamnă că pe lângă efectul antirid, muşchii pot fi în continuare mobili pentru a avea o expresie facială naturală.

ARTICOLE SIMILARE

Kate Middleton, criticată dur după cea mai recentă apariţie publică

Scandalul continua! Sotul lui Ellie White si-a luat lucrurile si a plecat de acasa!

De ce şi-a pierdut Monica Tatoiu toată dantura: «Oasele feţei sunt de cretă»

Andreea Bănică – Secrete de înfrumusețare

Efectele nebănuite ale postului asupra pielii

Andreea Damian

Inovație: Aqualia Thermal UV

realitatea

Scrie un comentariu