Tabu
Image default
BEAUTYWhat's hot

Frotox – noul Botox

Frotox sau iovera reprezintă un nou tratament împotriva ridurilor, care se presupune că ar fi noua generaţie de “Botox”. Mai mult, se presupune că ar crea rezultate mult mai rapide decât toxina botulinică. O sesiune de 15 minute ar costa în jur de 300 de lire, iar rezultate durează aproximativ 3 luni.

Când tratamentul cu toxină botulinică, cunoscut drept Botox, a fost lansat pe piaţă, a reprezentat un adevărat miracol. Dacă la început, printre celebrităţi, părea un tratament tabu, se făcea, dar ele negau, alocându-i geneticii toate meritele, în prezent e la fel de comun ca o vizită la stomatolog pentru un detartraj.

Am fost martore la lansarea pe piaţă a multor tratamente de salon şi produse care se promovau ca o alternativă noninvazivă a procedurii, însă Frotox a creat cel mai mult tam-tam.

Dezvoltat de un grup din California ce realizează tehnologii medicale numit myoscience, tratamentul tratează temporar ridurile orizontale şi verticale de pe frunte folosind o tehnică numită cryoneuromodulation. Mai exact, procedura de 15 minute, presupune plasarea unui dispozitiv umplut cu azot lichid lângă nervii care controlează muschii care cauzează apariţia ridurilor. Un astfel de şoc extrem de rece pune nervii în hibernare timp de până la patru luni, astfel muşchii se relaxează şi ridurile dispar.

Se pretinde a fi un tratament fără durere, eficient şi precis, ceea ce înseamnă că pe lângă efectul antirid, muşchii pot fi în continuare mobili pentru a avea o expresie facială naturală.

ARTICOLE SIMILARE

7 sfaturi pentru un machiaj de vara reusit

realitatea

Andreea Mantea, la cutite cu mama lui Stefan Stan! “M-a injurat si m-a blestemat!”

Tratament anti-acnee

realitatea

Lavinia Pârva, in costum de baie: “Mi-a fost teamă că nu încap pe o plajă normală”

Angelina Jolie, adepta unui machiaj natural. Ritual de beauty în 5 minute

Andreea Damian

Diane Kruger, noul ambasador L-™Oreal

realitatea

Scrie un comentariu