Tabu
Image default
PEOPLESlider

Gabriela Cristea, însărcinată a treia oară?! Detaliul pe care încearcă să-l ascundă

Gabriela Cristea i-a uimit pe fanii săi la aniversarea fiicei sale, Victoria, care a avut loc recent. Prezentatoarea TV a organizat o petrecere de milioane pentru fetița în vârstă de 5 ani.

Totuși, Victoria nu a fost singura sărbătorită a zilei. În mijlocul petrecerii, Gabriela a uimit pe toată lumea în momentul în care a apărut cu încă un tort, pe lângă cel al micuței. Cel din urma a fost pentru Tavi, a cărui zi de naștere a fost cu puțin timp în urmă. Soțul prezentatoarei TV nu se aștepta la asta.

Cuplul a postat o mulțime de imagini de la petrecere pe rețelele de socializare, dar și un clip video pe YouTube, acolo unde au surprins momentele esențiale ale petrecerii.

Fanii vedetei au observat însă și altceva în imagini. Unii dintre internauți s-au întrebat dacă Gabriela nu este însărcinată, și asta pentru că în anumite cadre pare că vedeta are puțină burtică.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul din cele mai trainice cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 8 ani jumătate, pe vremea când Gabriela prezenta o emisiune la Kanal D. Tavi făcea parte din band-ul show-ului „Te vreau lângă mine”.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie Sorin Onisor – Despre oameni

realitatea

Recenzia Loudest Voice – portretul tăticului FOX și al trumpismului internațional

Dora Constantinovici

Ce aniversare a avut parte Vârciu în familie

Tabu Tabu

Andra a filmat cu cel mai îndrăgit actor al momentului

Tabu Tabu

Courteney Cox regretă operațiile de chirurgie plastică: „Am căzut într-un fel de nebunie”

Andreea Damian

Gala premiilor Oscar 2021 va avea loc cu prezență fizică

Andreea Damian

Scrie un comentariu