Tabu
PEOPLESlider

Gestul disperat pe care l-a făcut prințul Harry. Se teme să nu ajungă ca fratele său

Prințul Harry se teme să nu chelească. Ducele a început în secret un tratament de îndesire a podoabei capilare, informează tabloidul britanic Daily Mail.

Harry ar fi început procedurile la clinica Philip Kingsley încă de la finalul anului trecut. Deși s-a mutat în Canada împreună cu soția lui, Meghan Markle, prințul continuă tratamentul comandând de pe Internet produsele anticalviție. Tratamentul pare că dă rezultate, căci de la nuntă și până acum, podoaba lui capilară s-a dublat.

Gurile rele spun însă că ducesa de Sussex a insistat încă din 2018 ca Harry să facă ceva cu părul lui.

La aceeași clinică din Londra a apelat și Meghan chiar înainte de a deveni ducesă, pentru a se asigura că părul ei arată perfect în ziua cea mare.

Cura împotriva calviţiei folosită de prinţul Harry

Harry nu a scăpat de gena strămoşilor săi. El însuşi a glumit de mai multe ori despre moştenirea sa genetică, făcând aluzie la puţinul păr care i-a rămas fratelui său, William. În plus, tatăl lor, prinţul Charles, şi-a pierdut părul la o vârstă fragedă.

În urmă cu 3 ani, prințul Harry începuse să-și piardă o parte din păr. Dar, se pare că și atunci a găsit un remediu: suplimente de omega-3 făcute cu caviar de hering care provine direct din fiordurile norvegiene.

Experţii, consultaţi de The Daily Mail, consideră benefic consumul acestor acizi graşi nu doar pentru îmbunătăţirea sănătăţii, ci de asemenea pentru a preveni pierderea prematură a părului şi chiar pentru a accelera vindecarea rănilor.

ARTICOLE SIMILARE

Retete de toamna – Gogosari in suc de rosii

realitatea

Cum a reacționat Andra după ce a fost criticată de fani că o ajunge pe Gabriela Cristea la kilograme

Andreea Damian

Cele mai influente 10 femei din 2021 când vine vorba de stil

Andreea Damian

De ce își dorește Ana Morodan să scape de doctori și pansamentul de la mână? Ce pregătește contesa digitală?

Tabu Tabu

Pisicile siameze din Doamna și Vagabondul vor fi șterse din remake-ul animației

Dora Constantinovici

De ce ar trebui să bem lapte înainte de a merge la culcare

Andreea Damian

Scrie un comentariu